Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zwitserland referendum goed nieuws voor satters
#1
De Zwitserse omroep SRG SSR blijft toekomstig gefinancierd worden door de Zwitserse omroepbijdrage die voor elk adres in het land moet worden betaald. Dat is de uitkomst van een referendum dat tegenstanders van de omroepbijdrage hadden uitgeschreven. Ze verloren, want ruim zeventig procent stemde voor het behoud van het huidige stelsel. Dat betekent dat alle radiozenders en ook SRF Info HD via de Eutelsat 13 oost blijven behouden. De SRG SSR gaat wel veranderingen doorvoeren om minder concurrerend te worden. Onderdeel daarvan is dat samenwerkingsverbanden worden gezocht voor de exploitatie van Swiss Jazz, Swiss Classic en Swiss Pop. Deze themazenders zijn free to air via de Eutelsat Hotbird satelliet in hoge kwaliteit te beluisteren.

Voor het bekijken van de zenders SRF 1, SRF 2, RTS 1, RTS 2 en RSI 1 en RSI 2 is wel een Zwitserse smartcard nodig. Deze zijn gecodeerd omdat de rechten van veel programma's alleen voor Zwitserland gelden en ook worden gefinancierd met de belastingen die inwoners van het alpenland hiervoor betalen.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#2
en wat voordeel hebben wij daar aan, die kaarten zijn niet te krijgen als je geen adres daar hebt dus geen beeld op deze zenders Wink en ook geen voordeel voor ons.
www.master-magic.be
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
doorslagevend voor heel europa door verslag lezen
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord