Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
demokanaal voor ultra hd bij eutelsat
#1
Satellietbedrijf Eutelsat lanceert een eerste demokanaal met HEVC codering op 50 beelden per seconde en een 10 bit kleurdiepte. Dit zijn de technische voorwaarden voor Ultra HD uitzendingen via de satelliet. Het kanaal kan dan ook met 4K schermen worden ontvangen, zij het wel via HEVC decoders. De content die wordt aangeboden is klassieke muziek.

het enige wat je hier kunt opmaken 4k betekent nieuwe decoder
Antwoord
#2
Zorro gelijk nieuwe decoders zijn op komst kwijl kwijl
Antwoord
#3
Als je veel geld hebt natte is die voor u Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
(28-05-2014, 15:56)zorro123 schreef: Satellietbedrijf Eutelsat lanceert een eerste demokanaal met HEVC codering op 50 beelden per seconde en een 10 bit kleurdiepte. Dit zijn de technische voorwaarden voor Ultra HD uitzendingen via de satelliet. Het kanaal kan dan ook met 4K schermen worden ontvangen, zij het wel via HEVC decoders. De content die wordt aangeboden is klassieke muziek.

het enige wat je hier kunt opmaken 4k betekent nieuwe decoder

Deze drie parameters zijn belangrijk voor het creëren van een gunstig economisch klimaat voor Ultra HD en het leveren van de consument de meest lonende kijkervaring op de nieuwe generatie huis displays .
Het nieuwe kanaal is gelanceerd op Eutelsat Hot Bird video buurt die DTH bereik van Europa , het Midden-Oosten en Noord-Afrika biedt . Het kanaal is ook de eerste die rechtstreeks kunnen worden ontvangen door de consument met behulp van de nieuwste 4k TV panelen uitgerust met DVB - S2 demodulators en HEVC decoders .
Ultra HD -inhoud , worden gecodeerd door ATEME die nu uitzendt in de nieuwste kanaal Eutelsat bevat extracten van een voorstelling in de Koninklijke Kapel van Versailles van Vespers van Monteverdi olv Sir John Eliot Gardiner . Het filmen werd gecoproduceerd door Wahoo Productie en Château de Versailles Bril met deelname van France Televisions , met behulp van acht camera's die op 50 frames per seconde.
"De lancering van dit nieuwe kanaal is een andere mijlpaal die ons dichter bij de commerciële uitrol van 4k tv-kanalen die uitzending zal voortstuwen in een nieuw tijdperk , " zei Michel Chabrol , Directeur Marketing Innovatie en Digital Cinema op Eutelsat .
" Immense vooruitgang is geboekt met partners in de keten omroep sinds de lancering in januari 2013 van de eerste demonstratie Ultra HD-kanaal op een Eutelsat satelliet. HEVC codering gecombineerd met 50 frames per seconde zijn de volgende stap de industrie heeft gewacht en we zijn verheugd om deze prestaties te tonen door middel van onze HOT BIRD satellieten. "
Ontvangst parameters - Eutelsat Hot Bird (13 graden oost ) - Horizontale polarisatie - Downlink frequentie: 10.930 MHz - Symbol rate : 27500
Antwoord