Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eleven bij proximustv
#1
Eleven en Eleven Sports nieuw in sportaanbod Proximus TV

De nieuwe sportzenders Eleven en Eleven Sports komen in augustus beschikbaar in het sportaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus vandaag bekendgemaakt. Eleven en Eleven Sports zijn in handen van de Italiaanse ondernemer Andrea Radrizzani, die ook eigenaar is van Belgisch voetbalrechtenhouder MP & Silva. De nieuwe voetbalzender Eleven start vanaf 2 augustus op Proximus TV en zendt het Frans (Ligue 1), Italiaans (Serie A), Schots (Premier League) en Braziliaans voetbal en de Engelse FA Cup uit. Eleven Sports zendt vanaf 22 augustus diverse sporten uit zoals tennis, basketbal, wielrennen, volleybal en Formule E. De nieuwe sportzenders zenden de hele dag uit en in zowel SD als HD. Bovendien onderhandelt Eleven Sports Network nog met andere operatoren.

Eleven en Eleven Sports zullen bij Proximus TV beschikbaar zijn in de betalende zenderpakketten Proximus 11+ (9,95 euro per maand), All Foot (14,95 euro per maand) en All Sports (14,95 euro per maand). Bij Proximus 11+ is ook het Portugees voetbal en de UEFA Champions League inbegrepen. Proximus onderhandelt nog over het Spaans voetbal. All Foot bevat het internationale voetbal en sport (Proximus 11+) en Belgisch voetbal (Proximus 11), terwijl All Sports naast Proximus 11+, enkele sportzenders en een zender voor volwassenen heeft. Meer info over het sportaanbod bij Proximus TV kan u vinden op http://www.proximus.be
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#2
ben eens benieuwd of ze onderhandelen met M7 ook,zou een voordeel zijn voor Tv Vlaanderen klanten en Telesat klanten,
maar vrees ervoor,
al is er nog wat plaats op de oude transponder van Tv Vlaanderen wat nu gebruikt word voor telesat en CD en Tv Vlaanderen waar AB3 staat en de 2 eurosport versies voor be(SD) en nl (HD).
dus nog plek voor die 2 zenders, al vrees ik ervoor dat ze het gaan doen.
Antwoord

#3
telenet gaat onderhandelen met betv wacht maar
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#4
Telenet moet niet onderhandelen met BeTv, maar rechtstreeks met Eleven Sports.

Er is nergens sprake van een exclusieve aanbieding bij Proximus. Dus er is nog hoop.
Antwoord

#5
Element blijft over na 2 jaar wacht maar
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#6
(18-07-2015, 23:34)natte schreef: Element blijft over na 2 jaar wacht maar

maar bij nee natte, onheil voorspeller Tongue
Antwoord

#7
Dan is het opnieuw bieden op voetbal 11 en 11+ vallen weg en soort sportzenders inplaats eleven en andere nemen over bij Telenet blijft playsport voor andere sport en Italiaanse zenders voetbal wedden?
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#8
Onder de naam Eleven begint in augustus in België de nieuwe voetbal betaalzender Eleven. Als zusterkanaal komt tevens Eleven Sports beschikbaar. Hierop zijn andere sportevenementen te zien.

Eleven en Eleven Sports zijn betaalzenders van de Italiaanse eigenaar Andrea Radrizzani. Hij verwierf eerder dit jaar de live uitzendrechten van de Belgische voetbalcompetitie Jupiler Pro League. Radrizzani is geen onbekende in de wereld van sportuitzendrechten. Hij is eigenaar van het bedrijf MP & Silva dat de uitzendrechten van veel internationale voetbalcompetities en sportevenementen namens rechtenbezitters in beheer heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat op Eleven de komende jaren belangrijke Europese voetbalcompetities uit Frankrijk (Ligue 1), Italië (Serie A), Brazilië, Schotland (Premier League) en Engeland (FA Cup) – die allen onder beheer van MP & Silva zijn – te zien zijn. Eleven begint op 2 augustus met uitzenden.

GEEN EXCLUSIVITEITSCONTRACTEN VOOR BETAALZENDER ELEVEN

Het zusterkanaal Eleven Sports begint drie weken later op 22 augustus met de eerste uitzending. Op deze zender zijn alle niet voetbalgerelateerde sportevenementen te volgen. De nadruk ligt hierbij op tennis, basketbal, wielrennen, volleybal en Formule E. Beide betaalzenders zenden 24 uur per dag met Nederlands en Frans commentaar in SD- en HD-kwaliteit uit. Eleven en Eleven Sports zijn in ieder geval bij tv-aanbieder Proximus te bekijken. Het gaat hierbij niet om een exclusiviteitscontract waardoor de betaalzenders ook bij andere aanbieders beschikbaar kunnen komen. Onderhandelingen hierover lopen op dit moment nog.

PROXIMUS PLAATST ELEVEN IN BESTAANDE ABONNEMENTEN

Proximus plaatst de nieuwe betaalzenders in bestaande abonnementen waardoor er niet veel aan het aanbod van Proximus TV veranderd. Alle Belgische voetbalwedstrijden blijven in het 11-sportpakket – dat €9,95 per maand kost – zitten. In het 11+ pakket van €14,95 per maand zitten alle Europese voetbalwedstrijden van Eleven en de internationale evenementen van Eleven Sports. In dit abonnement zitten ook de UEFA Champions League en de Portugese voetbalcompetitie waarvan Proximus de uitzendrechten heeft. Over verlenging van de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga/Primeira Division onderhandelt Proximus op dit moment nog.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#9
ze zijn nog aan het onderhandelen, het kan nog afspringen voor telenet Wink
Antwoord

#10
zullen wel moeten of telenet game over
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info