Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eutelsat breidt verder uit
#1
In Nederland en andere Europese landen kijkt de schotelbezitter voornamelijk via satellieten van SES en Eutelsat naar tv. Het zenderaanbod via Eutelsat-satellieten is in de laatste twaalf maanden groter geworden.

In Europa is wat betreft eutelsat vooral de Hotbird satellietpositie op 13 graden oost het meest bekeken. Omdat de nog beschikbare bandbreedte op deze satellietpositie beperkt is, gaan tv- en radiozenders vaker gebruikmaken van de nabijgelegen Eutelsat9-satellietpositie op 9 graden oost. Onder meer de nieuwe Nederlandse aanbieder Joyne gaat in juli op deze satellietpositie een op Nederland gericht zenderaanbod met in ieder geval zenders van NPO  RTL, SBS, Discovery, Eurosport en FOX Sports doorgeven. Ook M7 Group, eigenaar van onder meer canal digitaal en TV Vlaanderen maakt voor de M7 Deutschland van 9 graden oost gebruik.

Duizenden tv-zenders

Wereldwijd worden via Eutelsat-satellieten meer dan 6300 tv-zenders uitgezonden. Het Franse satellietbedrijf meldt dat zeventien procent van de kanalen in HD-kwaliteit worden uitgezonden. Daarnaast neemt het aantal Ultra HD-kanalen toe. Niet alle zenders kunnen door Nederlandse en Vlaamse schotelbezitters bekeken worden. Zo moet men zicht hebben op de satelliet en zich binnen de footprint van de satelliet bevinden. Tevens zijn meer dan de helft van de via Eutelsat-satellieten aangeboden tv-zenders gecodeerd en alleen met een geschikt abonnement zichtbaar.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#2
Weer eens een nikszeggend bericht van een andere site met veel reclame voor cd om joyne negatief te laten lijken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
kom kom kom master zo zijn er hier nog enkele van u en zorro die nietsbetekend zijn dan
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
(23-05-2017, 21:52)natte schreef: kom kom kom master zo zijn er hier nog enkele van u en zorro die nietsbetekend zijn dan

die persoon op die site staat er bekend voor,zijn er nog die het zeggen op een ander forum,alles van M7 word verbloemd als beste en dat moet je hebben,en andere dingen vinden ze minderwaardig.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord