Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
geruchten dat Love Nature 4K komt naar M7
#1
Love Nature wordt toegevoegd op Astra 3. Met Nederlandse ondertiteling.

ben benieuwd of dit enkel voor de Duitse groep is waarvoor dit kanaal al bevestigd werd of ook voor ons.
maar dit zal dan wel weer enkel met hun eigen CI module te kijken zijn vrees ik.
Antwoord
#2
M7 Group heeft een nieuwe distributieovereenkomst met Blue Ant Media bereikt. Hierdoor wordt op korte termijn het zenderaanbod bij diverse M7 Group-aanbieders met Love Nature HD en Love Nature 4K uitgebreid.

Love Nature HD gaat uitzenden op de Astra 3-satelliet. Dit satellietsignaal wordt tevens als aanvoersignaal gebruikt van Love Nature HD voor doorgifte op de eigen netwerken van andere Europese tv-aanbieders. M7 Platform Services faciliteert deze mogelijkheid. Love Nature HD komt voor satellietklanten van Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Skylink in het zenderaanbod beschikbaar. De programma’s van Love Nature zijn Engelstalig en zijn voorzien van Nederlandse ondertitels. In Nederland wordt Love Nature HD ook opgenomen in het zenderaanbod van Online.nl dat tv- en internetdiensten via DSL en glasvezel levert.

Love Nature 4K

Onderdeel van de overeenkomst is ook het Ultra HD-kanaal Love Nature 4K. M7 Group gaat deze zender aan zakelijke kabel- en IPTV-aanbieders in Duitsland leveren. Zij kunnen deze UHD-zender dan eventueel op het eigen netwerk aan klanten gaan leveren. Abonnees van Canal Digitaal en TV Vlaanderen kunnen binnenkort ook naar Love Nature 4K kijken. Hiervoor dienen zij dan wel te beschikken over ontvangst van de Hotbird satelliet op 13 graden oost. Daarnaast dient men ook gebruik te maken van een Viaccess CI+ module met bijbehorend geschikt abonnement van Canal Digitaal of TV Vlaanderen.

Natuurzender

Love Nature komt voort uit een joint-venture tussen Blue Ant Media en Smithsonian Networks. De zender is op dit moment in meer dan drie miljoen huishoudens in diverse landen beschikbaar.
Net als bij Canal Digitaal bieden deze Nederlandse aanbieders Love Nature zowel in HD als Ultra HD aan. De natuurhistorische programma van Love Nature worden in meer dan veertig landen – waaronder Zambia, Cambodja, Australië en Scandinavië – gemaakt.
Antwoord
#3
das gemakkelijk mijne bannen en uw inde plaats zetten Cool
Antwoord
#4
(16-06-2019, 09:36)natte schreef: das gemakkelijk mijne bannen en uw inde plaats zetten Cool

kijk eens naar de datum aub, stond hier al eerder Huh Huh Huh
Antwoord
#5
tja kon je bij zetten haaha Wink
Antwoord
#6
(16-06-2019, 17:43)natte schreef: tja kon je bij zetten haaha Wink

Was net dezelfde tekst van dezelfde site Huh
Antwoord
#7
hopelijk ook op app
Antwoord
#8
Brava TV HD is vanaf vandaag gestopt en er staat een pancarte op, de plaats zal ingenomen worden door Love Nature HD vanaf midden augustus.
Antwoord