Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nieuwe etalagezenders
#1
Het publieke digitale themakanaal NPO Best heeft deze maand een potentieel bereik van zes miljoen huishoudens. Het is zender van de maand bij veel kabelaars waaronder Ziggo, KPN en CanalDigitaal. Hierdoor is NPO Best bij de drie grootste aanbieders van Nederland te bekijken.

CanalDigitaal biedt NPO Best via het evenementenkanaal op voorkeuzepositie 13 in de zenderlijst aan alle abonnees aan. Kabelaars als Ziggo doen dit via het speciale zender van de maand-promotiekanaal. Bij Ziggo is dit kanaal eveneens op plek 13 in de zenderlijst te vinden. Ook is NPO Best bij KPN Interactieve TV in de etalage en is de zender via voorkeuzekanaal 20 te bekijken. Om bij CanalDigitaal naar het evenementenkanaal te kunnen kijken dient in veel gevallen de nieuwe fastscanzenderlijst geïnstalleerd te worden. Veel aanbieders geven NPO Best wel door maar doen dit in aanvullende tv-abonnementen.

NPO BEST IN MEI IN TEKEN VAN TV-SERIES VAN EIGEN BODEM
Gedurende de meimaand biedt NPO Best een programmering waarin televisieseries van eigen bodem een hoofdrol spelen. De kijker ziet Nederlands bekendste acteurs terug in drama- en comedyseries. Zoals Spangen met Linda de Mol en Monique van der Ven, Zonder ernst met Ellen Vogel, vader en zoon Lutz in Ha die pa!, In therapie met Jeroen Krabbé en Monic Hendrickx en Marc Klein Essink in Coverstory. Maar ook classics als De zomer van ’45, 12 steden, 13 ongelukken, In voor en tegenspoed, Mensen zoals jij en ik en Een mens van goede wil zijn in mei op NPO Best te zien.
Antwoord
#2
zit er al enkele jaren op op CD,is niet nieuw hé Wink
Antwoord
#3
Weet ook niet waarom jarco dit meldt
Antwoord
#4
(02-05-2015, 20:03)natte schreef: Weet ook niet waarom jarco dit meldt

is wel een maand dat het 24/24 word uitgezonden,maar is daarom niet nieuw hé,heb er al zoveel naar gekeken,
momenteel is er wel een deel kanaal met best24/politiek24,maar waarom ze dat nieuw noemen is een grote vraag.
is zo een beetje een kanaal nu dat etalagekanaal zoals we al paar keer hebben gehad bij Tv Vlaanderen en Canal Digitaal.
nu is de vraag of de belgen daar ook kunnen op mee kijken zoals het nu al was met de eurosport2 die er even opzat.
een maandje warm maken voor iedereen en daarna weer half voor de familyHD kijker Wink
Antwoord
#5
Master zie mijn topic npo themazenders npo gaat alles terug brengen tot 5 thema zenders. Vroeger hadden ze er 18 themazenders
Antwoord