Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sky in duitsland en UK blijft groeien
#1
De grootste aanbieder van betaaltelevisie in Europa, Sky, komt met bemoedigende resultaten. Met name de Britse tak doet het goed, maar ook Sky Deutschland is op de goede weg.

Sky Deutschland heeft nog altijd geen zicht op het schrijven van zwarte cijfers en spreekt daar ook geen verwachtingen over uit. De aanbieder is wel langzaam maar zeker uit het diepe dal aan het kruipen. In de Duitstalige landen heeft Sky over de periode van twaalf maanden bijna een half miljoen nieuwe klanten gewonnen en komt ruim boven de vier miljoen uit. De Britse tak van Sky doet het beter met de financiële resultaten, maar had ook al een betere basis. Op de Britse Eilanden heeft het bedrijf meer dan twaalf miljoen klanten.

SKY NIET IN NEDERLAND TE ABONNEREN

Sky heeft recent te maken gekregen met het nieuwe mediabeleid van de Europese Unie. Ondanks dat deze hier verandering in wil aanbrengen is het abonneren op Sky Deutschland of het Britse Sky Digital in Nederland nog altijd niet legaal mogelijk.
Omgekeerd is dit wel het geval nu duidelijk is geworden dat het mogelijk is om een abonnement op het Nederlandse aanbod van CanalDigitaal op een willekeurig Europees adres te registeren.
Antwoord
#2
zal wel nog komen voor ons te abonneren op sky,
het proces is bezig tegen sky.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
ok zullen we wachten
Antwoord