Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
voorbeeld voor belgacom en telenet
#1
Sky premies Anywhere draaien op Virgin TV (Sky = Fox en Virgin = Liberty Global)

Sky Premium-kanalen Sky Movies en Sky Sports zal naar Virgin Media TV Anywhere -service worden toegevoegd als onderdeel van een grote overeenkomst van vijf jaar .

In aanvulling op haar huidige portfolio van kanalen van Sky , zal Virgin Media tevens haar tv-klanten Sky Sports 3 HD , Sky Sports 4 HD en Sky Sports F1 HD , met Sky Sports News HD en Sky News HD te volgen .

Onder de voorwaarden van de nieuwe overeenkomst zal Virgin TV-klanten in staat om hun Sky entertainment kanalen op meerdere apparaten , waaronder computers , en voor de eerste keer , geselecteerd tablets en mobiele telefoons , via de Virgin TV Anywhere app . Vanaf de zomer , zullen die TV-klanten met abonnementen op Sky Movies en Sky Sports ook in staat zijn om live en on demand content op de gaan door Sky Sports en Sky Movies apps toegang .

Jeremy Darroch , chief executive , Sky , licht toe: "We zijn blij onze samenwerking met Virgin Media , die het bereik van onze content vergroot en versterkt onze breed gedragen aanpak van de groei te hebben uitgebreid . Deze overeenkomst bouwt voort op onze jarenlange relatie met Virgin Media , waardoor we onze grote kanalen leveren aan nog meer woningen in het Verenigd Koninkrijk en de openstelling van extra bronnen van inkomsten . "

Tom Mockridge , chief executive officer van Virgin Media , voegde toe: " We zijn enthousiast over onze klanten in staat om nog meer grote tv te kijken van Sky op meer apparaten als gevolg van de meest uitgebreide ooit overeenkomst getekend tussen Virgin Media en Sky zal zijn . Dit belooft een fantastische zomer van entertainment en onze klanten , of u nu thuis bent of onderweg , krijgt om waaier van kanalen al jaren Sky genieten te komen als gevolg van onze investering . "
Er is echter geen sprake van Sky Atlantic , die afwezig zijn van de Virgin line-up blijft .
Antwoord