Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zender van de maand februari 2019
#1
de zender van de maand is deze maand Travel XP HD en op elke smartcard te bekijken (als je deze al niet in je abonnement had).
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
voor mij niet meer alleen nog basis hup holland only
Antwoord
#3
(07-02-2019, 08:11)natte schreef: voor mij niet meer alleen nog basis hup holland only

Dan heb je die deze maand ook he, dat is voor elke klant op hun kaart als de update erdoor is gekomen op de kaart Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
We hebben het koud en we willen naar de zon. In februari is het nog even aanpoten voordat Rokjesdag voorbij komt en daarom kijk je TravelXP deze maand gratis bij Canal Digitaal. Lees alles over de reislustige programma’s die deze maand in het zonnetje staan. Fijne voorbereiding op de zomer(vakantie)!

TravelXP: reisprogramma’s om bij weg te dromen

TravelXP is een wereldwijde tv-zender die non-stop reisprogramma’s uitzendt in HD. Zonvakanties, safari’s, wereld reizen en citytrips. Voor ieder type vakantieliefhebber is er wel een perfect programma.

Wij lichten er vier uit die je in februari echt moet zien.

Food Fact Fun – Canada

Een land ontdek je pas echt door… de ware cultuur te beleven. In Food Fact Fun neemt de presentator je mee op reis om nieuwe plekken te ontdekken. Aan de hand van lokaal eten, interessante feitjes over de omgeving en een goed dosis fun, weet je precies welk land je voor je hebt. Deze maand ontdekken we Canada. Ga je mee?

City Breaks – Germany

Heerlijk toch, om er eens een weekendje helemaal tussenuit te knijpen? In drie dagen een nieuwe stad ontdekken en er even helemaal in opgaan. In City Breaks volg je stad liefhebbers die alles op alles zetten om de geheimen van een stad te ontdekken. In slechts een weekend! Geschiedenis, cultuur, eten en nog veel meer. Deze maand staan de Duitse steden op het menu. Genoeg te ontdekken!

10 Days – Cyprus

Van korte citytrip naar tien dagen genieten. In de serie 10 Days reis je iedere aflevering af naar een prachtige plek waar je zeker wel tien dagen (of langer!) wilt vertoeven. Deze maand is Cyprus aan de beurt. Ontdek wat dit ongekend mooie eiland te bieden heeft. Prachtige stranden en archeologische ontdekkingen blijven je verrassen!

Off the Grid – India

Ver weg van de bewoonde wereld. Wat is daar te ontdekken? Helemaal van het pad af, waar je niets van je eigen cultuur terugvindt. In Off the Grid ontdekken we verlaten, onontdekte plekken op aarde waar nog geen toerist voet heeft gezet. Deze maand is India aan de beurt. Krijg jij al zin om af te reizen naar het land van de heilige rivier?

De zender van de maand, TravelXP, is te zien op kanaal 46 en is ook te zien via de Canal Digitaal TV App.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#5
Ha die mail ook gehad haha
Antwoord