Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Reality Kings 18+ zender nieuw bij M7 Groep binnenkort.
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
de lancering van Reality Kings TV (RKTV) in Europa en tekende een distributie deal met M7 Group, die de verdere vervoer van Brazzers TV Europe en de onmiddellijke lancering van RKTV in de Benelux en Centraal- en Oost-Europa ziet.

Het kanaal zal 24 uur per dag via de Astra 3B beschikbaar zijn op 23,5 graden oost.

Na een eerste testfase, zal Reality Kings TV worden uitgerold naast de reeds bestaande Brazzers TV Europe Kanaal naar M7 Group abonnees in de Benelux - via Canal Digitaal, Online.nl en TV Vlaanderen; en CEE - via Skylink. Daarnaast zal Brazzers TV Europe ook beschikbaar M7 DTH abonnees Waalse via Téléasat zijn; en in Oostenrijk via AustriaSat.

Christina Foley, directeur van verkoop en distributie zei: "Playboy Plus is ervan overtuigd dat de bestaande VOD en on-line bekendheid van het merk zal zorgen voor succes Reality Kings tv's in heel Europa als een gratis hardcore aanbod om Brazzers TV Europe. M7 hebben bewezen dat ze zijn een sterke partner, niet alleen in termen van het platform dekking, maar volledige technische ondersteuning en de lancering strategieën. We zijn erg trots te zijn met hen te werken en kijken uit naar een verdere versterking van onze relatie voor de toekomst ".

Bill Wijdeveld, VP Business Development, M7, zei: "We zijn erg blij dat Playboy Plus M7 Group heeft gekozen als de Europese lancering partner voor de satelliet distributie van Reality Kings voor zowel derden operators in Europa en onze Direct-to-Home-abonnees in de Benelux en CEE markten. Hebben uitgevoerd Brazzers TV Europe op de M7 platform voor vele jaren, deze overeenkomst is ook een verdere versterking van onze samenwerking met Playboy Plus en we kijken uit naar een vruchtbare en succesvolle voortzetting in de komende jaren. "