Tv-Digitaal.info

Volledige versie: TV-Theek
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik heb eens een programma besteld uit de TV-theek met name bij "IWatch" van VTM.

De beeldkwaliteit is erbarmelijk slecht.

Dimira

Ik heb dit nog nooit gedaan,en kan daar dus niet van meespreken.Het enige dat ik uit de tv-theek neem zijn films van play-more en ik vind die films uitstekend van kwaliteit.Vele films kan je kiezen tussen SD of HD kwaliteit.De prijs blijft voor mij toch het zelfde 0€ omdat het ganse pakket 14,95€ kost.Maar dit is zeker geen euro teveel als je vergelijkt wat je bij een andere operator krijgt.als je nu niet dit pakket hebt gekocht kan je die 2000 films,shows enseries ook zien maar dan betaal je telkens wel per item.Zoals in het gewone vod aanbod dat ook nog eens bestaat.

Dimira

Ik heb het nooit gedaan daar.En zeker niet nu ik telenet heb,ik heb nu toch geen proximus niet meer.Had het in feite maar nodig voor tweede klasse maar die zitten nu toch volgend jaar bij telenet en zal wel proberen 2 de en derde te streamen via pc.
gaat over telenet hé,wat proximus hierbij doet vraag ik mij af,
de materie waarbij de beelden worden doorgegeven is totaal anders en niet te vergelijken.
en het aanbod is ook een groot verschil op.
al vind ik het filmaanbod van telenet ook gene vette qua bekende namen van films en kwaliteit.

Dimira

master,ik vraag mij soms ook dingen af waarop jij niet meer antwoord.En je zal best weten over wat ik het heb.Ik denk dat dit nog altijd geen misdaad is als natte over proximus begint.Maar ik vindt het dan wel flauw dat jij iets verwijdert dat je er eerst zelf hebt opgezet.
Heb idd ook al gemerkt dat bij het opvragen van samenvattingen van voetbalwedstrijden die in hd werden doorgegeven in sd op het scherm komen, en dat is om niet aan te zien.

Dimira

(12-05-2015, 12:06)tontol36 schreef: [ -> ]Heb idd ook al gemerkt dat bij het opvragen van samenvattingen van voetbalwedstrijden die in hd werden doorgegeven in sd op het scherm komen, en dat is om niet aan te zien.

Naar voetbalwedstrijden zie ik niet,omdat je meestal ergens al het resultaatl gelezen of gzhoord hebt.En dan vind ik er niet veel meer aan.Of ze zouden de volledige wedstreid bijna moeten geven waar je nog geen resultaat van weet;Want sommige samenvattingen kunnen ook kort zijn vind ik.