Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Medialaan biedt gratis versie van Stievie
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Medialaan, eigenaar van zenders VTM en 2BE, komt dit najaar met een gratis versie van tv-app Stievie, zo meldt Datanews. Onder de naam Stievie Free kunnen gebruikers zonder te betalen kijken naar programma’s van VTM, 2BE, Vitaya, Jim en VTMkzoom via website of app, zowel live als uitgesteld (tot zes dagen terug). Het zal daarbij niet mogelijk zijn om reclames door te spoelen.

Medialaan wil daarnaast gerichte advertenties inzetten bij het aanbieden van Stievie Free. Gebruikers moeten daarom eerst enkele vragen beantwoorden, zoals leeftijd en geslacht, voor ze van de dienst gebruik kunnen maken. De in 2013 gelanceerde Stievie-app met betalende klanten blijft bestaan, maar zal onder een andere naam worden aangeboden. De app verdwijnt voorlopig uit de verschillende app stores om naamsverwarring met Stievie Free te voorkomen.

Medialaan biedt sinds vorig jaar afleveringen van VTM-programma’s gratis online aan en zegt tevreden te zijn over de resultaten. Reden voor het bedrijf om Stievie Free in de markt te zetten. Volgens Medialaan staat de nieuwe dienst ook open voor andere zenders om hun programma’s aan te bieden.