Tv-Digitaal.info

Volledige versie: XITE gaat internationaal met XITE Awards
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Muziekzender XITE gaat op de internationale tour met de XITE Awards. Al enige tijd worden deze muziekprijzen in Nederland uitgereikt. Daar komen nu de landen Duitsland en België bij.

XITE reikt op 19 november voor de derde keer in Nederland de XITE Awards uit. Om de show nog groter van opzet te maken, wordt de uitreiking van club AIR naar Pakhuis West in Amsterdam verplaatst. Met awarduitreikingen in drie landen, twaalf categorieën, grote (inter)nationale optredens en een officiële afterparty belooft de derde editie van de XITE Awards de grootste en meest spectaculaire ooit te worden.
Stemmen voor XITE Awards
Dit jaar kan het publiek nog meer invloed uitoefenen op de lijst van genomineerde artiesten, door te stemmen op de pre-nominaties. Iedereen kan op www.xite.nl/xa15 stemmen op acht artiesten per categorie. Op basis van het aantal stemmen dat de artiesten in de pre-nominatie fase weten te vergaren, zullen er slechts vier worden genomineerd voor een award. Op 29 oktober wordt bekendgemaakt welke artiesten definitief zijn genomineerd, waarna de strijd om de awards pas echt zal losbarsten.
XITE goes international
"Met het openen van een kantoor in New York en wegens de enorme groei van XITE in de Belgische en Duitse markt, hebben we besloten om dit jaar voor het eerst XITE AWARDS over de grens uit te reiken in België en Duitsland. In beide landen worden verschillende artiesten genomineerd voor de Best Music Video-award. Een stap in de goede richting om van de XITE AWARDS een internationaal muziekevent van formaat te maken", aldus Yolan Post, Marketing & Sales Director XITE Networks International.