Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Telenet verhuist hoofdzetel van Mechelen naar Brussel
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Telenet verhuist zijn officiële hoofdzetel van Mechelen naar Brussel. Dat is beslist nu de overname van BASE rond is. "We worden een nationale speler en dan kan je het niet maken om beslissingen vanuit Mechelen te blijven nemen", klinkt het. Het personeel blijft wel waar het is.

Telenet is zijn 3.150 werknemers (inclusief BASE) dezer dagen aan het inlichten over de veranderingen na de overname van mobiele operator BASE.

Zij krijgen onder meer te horen dat de strategische beslissingen voortaan vanuit Brussel genomen zullen worden, in het huidige hoofdkantoor van BASE in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Het management zal pendelen tussen Mechelen en Brussel. De naam van het geïntegreerde bedrijf wordt Telenet Group, met daaronder de consumentenmerken Telenet en BASE.

Telenet zal blijven inzetten op de combinatie van digitale tv, internet, vaste en mobiele telefonie. BASE zal complementair werken en focussen op mobiele producten. De bedrijfsnaam BASE Company verdwijnt tegen de zomer.

Voor de medewerkers verandert er voorlopig niets, aldus het bedrijf. Achter de schermen zal gewerkt worden aan het samenvoegen van de systemen en processen van beide bedrijven.

Telenet neemt enkele maanden de tijd om de operationele integratie goed voor te bereiden en belooft met iedereen "transparant te communiceren".
er werd ook naar alle telenet mobiele klanten een mail gestuurd rond het samengaan van base en telenet.
er veranderd niet veel
wie telenet mobiel heeft blijft via telenet zijn factuur krijgen en wie base heeft krijgt dit nog steeds via base zijn factuur.
wel word er in stappen overgegaan naar het netwerk van base.