Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Youtube komt met optie je eigen stream maken
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Meerkat en Periscope ontketenden vorig jaar een trend: de live video-uitzending. Iedereen met een smartphone kan direct live uitzenden. Facebook omarmt de livestream inmiddels ook en het lijkt erop dat YouTube niet aan livestreaming ontkomt.

Volgens Venturebeat werkt Google aan nieuwe app, YouTube Connect, die dezelfde functionaliteit als Periscope biedt. Na inloggen met een Google- of YouTube-account stream je live op de grootste videosite ter wereld.

Alle livestreams zouden naar YouTube ook direct in de app verschijnen en er komt een mogelijkheid om je op uitzendingen van vrienden en andere gebruikers te abonneren. YouTube-partners kunnen momenteel al livestreamen, al is daar een losse encoder voor nodig. Volgens een eerder gerucht zou de Connect-app 360-graden video ondersteunen.

yt-live
Livestreams in de YouTube Creator Studio.

Wanneer YouTube Connect geïntroduceerd wordt, is nog onduidelijk. Google I/O, dat dit jaar van 18 tot 20 mei plaatsvindt, lijkt een logisch moment.
(24-03-2016, 21:50)natte schreef: [ -> ]we gaan dus nog veel content bijkrijgen hahaha

Ja maar of dat zoveel beter zal zijn is een andere vraag,nog meer stomme shit.
ja en kijken naar een stream van een ei dat gaat uitgebroed worden van een dier zoals in nederland paar jaar terug,hoe jan iemand daar uren op kijken