Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Base zet John Porter in als gezicht van streaming muziek
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Base heeft een nieuwe campagne gelanceerd rond het thema muziek. De promotiecampagne is opgebouwd rond John Porter, CEO van Telenet. Porter heeft een playlist van 26 nummers samengesteld, waarin hij ook het bandje plugt waar zijn zoon in speelt.

Base berekent geen MB’s voor het luisteren naar Spotify en Deezer en voor de video’s van YouTube. Het aanbod geldt 24 juni tot en met 30 september voor alle postpaid klanten. Sinds de overname door Telenet heeft Base nieuwe proposities en wil het zich nadrukkelijker positioneren als challenger. Telenet wil haar mobiele klanten laten overstappen naar Base, weg van het netwerk van Orange.

Telenet zelf aan het woord
Dat ze liever ook zenders bijgeven ipv in base te investeren. Bv hybridetvzenders via apps op hun decoders zoals bij ziggo familie.
(09-07-2016, 18:44)natte schreef: [ -> ]Dat ze liever ook zenders bijgeven ipv in base te investeren. Bv hybridetvzenders via apps op hun decoders zoals bij ziggo familie.

dat kan die box nog niet aan Wink
laat ze eerst het probleem oplossen met op opnames delen in huis
Dan is het simpel graag een Samsung horizon box hier aub. Geen adb boelen meer aub
das ook niet zo goed als ik alle berichten over lees.
Nog streaming ideetje voor Telenet. En base waar om zet je spotifypremium niet bij je abonnement uitbouw' samen met hun radiozenders. Dat is pas nieuwigheden bij hun klanten. Of een Frans pakket, Duits pakket, Turks pakket, Arabisch pakket, Nederlands pakket. Ze zouden pakken voorsprong nemen op proximustv. En waar blijft de Netflix app. Zelfs hun oude zenders staan albijna niet meer bereikbaar. Jongens jongens toch als ik CEO was bij Telenet heel die contentafdeling ontslagen en toffe nieuwe en moderne mensen aannemen.
(09-07-2016, 19:42)master-magic schreef: [ -> ]das ook niet zo goed als ik alle berichten over lees.

Ja maar evolueren wel goed met hun opvolgers