Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Rode Duivels vanaf 2018 terug bij VTM
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Groot nieuws voor voetbalfans: vanaf september 2018 tot en met juni 2022 zullen maar liefst 40 Rode Duivels-wedstrijden exclusief te zien zijn bij VTM. MEDIALAAN bereikte daarover een akkoord met de UEFA.

Het gaat om de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van 2020 (UEFA EURO 2020) en de Europese kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap van 2022 in Qatar (FIFA WORLD CUP 2022). Naast deze beslissende kwalificatiewedstrijden zitten in de deal ook de vriendschappelijke duels van de Rode Duivels van diezelfde periode. 

Nieuw is ook dat MEDIALAAN de rechten heeft verworven op de ‘UEFA Nations League’, een gloednieuw landentornooi waarin de Rode Duivels het zullen opnemen tegen de grootste Europese voetballanden. Deze competitie met 55 landen wordt grotendeels gespeeld in de jaren dat er geen EK of WK is. Elk oneven jaar is er dus een nieuwe titel te winnen. De Rode Duivels gaan meer dan ooit in zee met VTM. 

Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur VTM NIEUWS is opgetogen met dit nieuws: 'Ik ben ongelooflijk blij dat na meer dan 10 jaar de Rode Duivels vanaf 2018 opnieuw naar VTM terugkeren. Voetbal is voor VTM NIEUWS enorm belangrijk. Met het verwerven van deze rechten hopen we onze kijkers nog meer en beter te verwennen met voetbal van het allerhoogste niveau.'

Verslaggeving, analyses en live commentaar bij de wedstrijden gebeuren door de sportredactie van VTM NIEUWS.
Was melding van in het 19 uur nieuws ook