Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Mobile Vikings kondigt einde van VoIP-app Viking Talk aan
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Het Belgische Mobile Vikings maakt bekend dat het stopt met Viking Talk, de VoIP app die het tot twee maal toe in de markt zette. In de loop van februari is de dienst niet meer beschikbaar, voor nieuwe ‘Vikings’ geldt dat de dienst per direct niet beschikbaar is. Mobile Vikings zegt met de dienst te stoppen omdat het moet concurreren met ‘te veel goede alternatieven zoals WhatsApp, Facebook Messenger, etc, waardoor we als Mobile Vikings geen meerwaarde meer kunnen bieden voor het overgrote merendeel van onze Vikings’.
Viking Talk werd gebruikt op basis van Vikingpunten. Aangekochte Vikingpunten zijn tevens geschikt voor andere diensten die het bedrijf aanbiedt. Mensen die geen actieve Mobile Vikings simkaart hebben, maar wel Vikingpunten om Viking Talk te gebruiken, zullen worden gecompenseerd.

In oktober 2011 lanceerde Mobile Vikings de VoIP dienst voor het eerst. Omdat de technologie er nog niet klaar voor was, werd de dienst niet veel later stopgezet, zo verklaarde de MVNO destijds. Eind 2014 werd de nieuwe versie gelanceerd.
Andere kapers op de kust dus
(18-01-2017, 19:55)natte schreef: [ -> ]Andere kapers op de kust dus

Nee nu telenet base heeft overgenomen zien ze er niks meer in met hun eigen app om te bellen.