Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Ziggo Sport misschien ook bij joyne
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Joyne onderhandelt nog met Ziggo Sport over doorgifte. Joyne begint over enkele weken met het uitzenden van een op de Nederlandse markt gericht zenderaanbod via de Eutelsat 9B-satelliet.

Het ontbreken van de zenders van Ziggo Sport in het zenderpakket dat Joyne tot nu toe heeft bekendgemaakt, is voor veel Nederlandse satellietkijkers een reden om een overstap naar de nieuwe aanbieder niet in overweging te nemen. Ziggo Sport is vooral vanwege de live-uitzendingen van de Formule 1 zeer geliefd. Gemiddeld kijken rond de miljoen Nederlanders naar iedere Formule 1-race nu de Nederlandse coureur Max Verstappen bij de beste rijders van deze sport behoort. Op Ziggo Sport is daarnaast ook veel golf en buitenlands voetbal te zien. Naast de Champions League, Engelse Premier League, Spaanse Primera Division heeft de betaalzender sinds deze week ook de uitzendrechten van de Nations League in bezit.

Onderhandelingen

Joyne laat weten dat men nog steeds met Ziggo Sport in onderhandeling is over een distributieovereenkomst. De aanbieder verwacht evenwel niet dat deze overeenkomst op korte termijn, dus voor het begin van de officiële uitzendingen, bereikt is. Ziggo Sport laat bij monde van woordvoerder Martijn van Opstal weten geen enkele uitspraak te doen over overeenkomsten en onderhandelingen met aanbieders. Ook op de vraag of met Joyne gepraat wordt, wil Ziggo Sport niets zeggen.

Canal Digitaal

Canal Digitaal, dat al ruim twintig jaar in Nederland satelliettelevisie aanbiedt, biedt betaalzender Ziggo Sport wel als premium abonnement aan klanten aan. Het hoofdkanaal Ziggo Sport Select HD is zelfs onderdeel van de normale pakketstructuur en wordt vanaf het EntertainmentHD-abonnement zonder meerkosten aan klanten aangeboden. Op Ziggo Sport Select HD worden de belangrijkste sportevenementen waaronder alle Formule 1-races en de belangrijkste voetbalwedstrijden uitgezonden.
(30-06-2017, 21:20)natte schreef: [ -> ]Master veel interessee haha

Moesten ze kaart gehad hebben ja,maar ci module is nadelig met opnames.
Joyne en betaalzender Ziggo Sport Totaal breiden de samenwerking verder uit, Hierbij hoort een beperkte uitwisseling van inloggegevens, Hierdoor krijgen Joyne-abonnees toegang tot Ziggo Sport Totaal GO.

Natuurlijk moet de Joyne-abonnee wel het aanvullend televisie-abonnement voor Ziggo Sport Totaal kopen. Dit abonnement kost bij Joyne 15 euro per maand. Het Ziggo Sport Totaal-abonnement is zonder extra kosten op meerdere CI+ modules aanwezig. Deze moeten dan wel aan het basisabonnement gekoppeld zijn. Verder kunnen kopers van een flexibel abonnement op Travel Light en Basis het aanvullende Ziggo Sport Totaal-pakket eveneens flexibel gebruiken. Daarmee loopt Joyne voor op directe concurrent bij het aanbieden van satelliettelevisie Canal Digitaal.

Meer zenders

Gelijktijdig met het uitbreiden van het Ziggo Sport Totaal-pakket met de mobiele GO-dienst is ook het aantal kanalen van de betaalzender bij Joyne uitgebreid. Joyne bood al enige tijd Ziggo Sport Select aan. Daar zijn nu de kanalen Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Racing aan toegevoegd. Deze kanalen zijn allen in HD-beeldkwaliteit. De beide Ziggo Sport Extra-kanalen worden niet door Joyne via de satelliet verspreid. Maar ook met het aantal kanalen van de betaalzender blijft Joyne concurrent Canal Digitaal voor. Ziggo Sport Racing ontbeert namelijk in het aanbod van Canal Digitaal.

Ajax – Sturm Graz

Alle Joyne-abonnees kunnen woensdag 25 juli wel naar het voetbalduel van Ajax in de voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz speelt. Ook de terugwedstrijd in Oostenrijk op 1 augustus in zonder abonnement op Ziggo Sport Totaal op het kanaal Ziggo Sport Select zichtbaar. Dit is overigens niet alleen bij Joyne het geval. Alle Nederlandse aanbieders met Ziggo Sport Totaal in het aanbod schakelen tijdens deze wedstrijden het kanaal vrij. Joyne maakte het nieuws over Ziggo Sport Totaal in een nieuwsbrief aan abonnees bekend.
(24-07-2018, 21:07)natte schreef: [ -> ]Sport1 is fta

gaat wel over Ziggo sport Wink
(24-07-2018, 23:38)natte schreef: [ -> ]Ho heb ik al bij cd

maar wel meer zenders op satelliet bij Joyne dan bij CD Tongue