Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Family 7 bij Joyne eindelijk via satelliet te ontvangen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Joyne is momenteel bezig met testuitzendingen via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost en wil vanaf 1 augustus het programma-aanbod uitrollen en klanten gaan aansluiten. Het voorlopige zenderpakket werd recent pas bekendgemaakt. Dit is vooral een Nederlands gericht pakket met een breed aanbod van publieke en commerciële omroepen van muziek tot entertainment. De website van Joyne is vooralsnog zeer summier maar wordt in augustus ook geheel vernieuwd.

Family 7 tot heden niet bij Canal Digitaal

Met Canal Digitaal wist Family 7 in het verleden nooit een doorgifte-deal te bewerkstelligen. Bij Joyne is dit vanaf het begin al zo en komt de zender in een basispakket terecht. De komst van Family 7 is goed nieuws voor kijkers die tot op heden de programma's rondom het thema geloof van deze Nederlandse zender niet konden ontvangen. Wel is het zo dat de zender aangekondigd is door Joyne met uitzendtijden van 08.00 tot 12.00 uur. Wie de programma's dus buiten de ochtenduren wil bekijken moet een decoder met harddisk aanschaffen en deze opnemen om later te bekijken.
(31-07-2017, 18:08)natte schreef: [ -> ]
(31-07-2017, 05:07)master-magic schreef: [ -> ]Joyne is momenteel bezig met testuitzendingen via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost en wil vanaf 1 augustus het programma-aanbod uitrollen en klanten gaan aansluiten. Het voorlopige zenderpakket werd recent pas bekendgemaakt. Dit is vooral een Nederlands gericht pakket met een breed aanbod van publieke en commerciële omroepen van muziek tot entertainment. De website van Joyne is vooralsnog zeer summier maar wordt in augustus ook geheel vernieuwd.

Family 7 tot heden niet bij Canal Digitaal

Met Canal Digitaal wist Family 7 in het verleden nooit een doorgifte-deal te bewerkstelligen. Bij Joyne is dit vanaf het begin al zo en komt de zender in een basispakket  terecht. De komst van Family 7 is goed nieuws voor kijkers die tot op heden de programma's rondom het thema geloof van deze Nederlandse zender niet konden ontvangen. Wel is het zo dat de zender aangekondigd is door Joyne met uitzendtijden van 08.00 tot 12.00 uur. Wie de programma's dus buiten de ochtenduren wil bekijken moet een decoder met harddisk aanschaffen en deze opnemen om later te bekijken.
Master familie7 is wel van protestante he.
Graag ook artikel over Radio Maria.

kan me niet schelen wat het is, is een zender die bij CD ook veel gevraagd word en nog geen overeenkomst is gekomen,
en radio Maria moet je op het radio forum zijn, als die 2018 wel halen.