Tv-Digitaal.info

Volledige versie: trage pc
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.

Dimira

Kent er iemand een goed programa gratis of een betalend dat heel je computer eens goed onder handen neemt.Want ik vind dat hij de laatste tijd traag is en soms moeilijk opstart.

Dimira

Heb het probleem al gevonden op de site www.deredactie.be.
Het zou komen door cyberaanvallen en dat zou de volgende dagen nog erger kunnen worden zodat internet bankieren niet meer mogelijk is.Artikel op boven vernoemde site.
voorlopig enkel op amerikaanse site's en in amerika,
in belgie staan de servers niet direct verbonden met amerika hé Wink
is een hollander die de aanvoerder is van die groep die een grote internetaanval heeft gedaan in Amerika.

Dimira

Zou dit daar dan niets mee te maken kunnen hebben?Heb die problemen al sinds begin deze week.En op het belgacom forum net ook iemand tegen gekomen met gelijkaardig fenomeen.
is raar,ik ervaar dit niet hier,
heb er geen probleem mee,
probeer eens CCcleaner te instaleren en je pc eens helemaal op te kuisen daarmee bv.

Dimira

Die cleaner staat er op maar daarna moet je telkens blijfen opschonen of hoe werkt dat want dat duurt oneindig.

Nog iets over dat bericht ik weet dat dit niet bij iedereen te merken is.Heb het gisteren ook op het andere forum gehoord.Ik citeer nu.

Heeft u(dus wij Belgen niet Amerikanen Duitsers of Engelsen)zij hebben er ook mee te maken maar dit was voor ons bedoeld,al gemerkt dat uw internet een paar dagen trager werkt dan normaal?Dat is het gevolg van de grootste cyberaanval.En dit kan de komende dagen nog verergeren.

Dimira

En zijn er vandaag weer werken aan de gang bij telenet want iets voor 10 uur lag ik hier volledig uit.Geen internet.Door die streepjes in die balk onderaan stond ook een kruis.Dus ik denk wel degelijk dat het met die cyberaanval zou te maken kunnen hebben.Nu gaat hij terug.Het was voorlopig kortstondig.

Dimira

Elk jaar 27% Van pc besmet.Dit gebeurd enkel al als je nog maar luk raak aan het surfen bent en juist op een verkeerde site terecht komt die ook juist besmet blijkt te zijn.Zo word jouw pc besmet.Maar criminelen gebruiken het ook voor andere doeleinden.Bericht vtm.