Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Nieuwe yelo op de digicorders.
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Dimira

(01-05-2013, 21:42)master-magic schreef: [ -> ]
(01-05-2013, 21:19)Dimira schreef: [ -> ]Ik vind dat nu zo belachelijk,hoe lang heeft men nu al niet gevraagd om die zapbalk op één of andere mannier uit te schakelen.Dus wie hem even niet wil of tijdelijk tijdens het vooruit of achteruit spoelen.Kan telenet daar dan geen optie in het menu voor voorzien.Het word misschien eens tijd dat telenet een lijn opend waar we enkele sugesties kunnen op posten voor in de toekomst.Zou dat eens geen goede oplossing zijn.Want dat van die zapbalk heb ik al meer dan 1 jaar gehoord van iemand.Van mij hoefd het niet maar het is altijd handig.
ik denk ook dat dat simpel kan opgelost worden,
bv: die instelling van de zoveel seconden dat die zapbalk op je scherm staat,
maak daar een optie in dat je bv ook kan zeggen,
geen zapbalk ofzo.

ja,maar hoe leg je dat uit aan telenet,of hoe komt dat aan hun oren.Daarom er zou niet een forum moeten bestaan,maar stel als suppliment bij hun blog bv. de optie dat klanten dingen(opties) kunnen posten die ze graag willen graag bij willen zien komen bij het telenet menu.Dat kan van alles zijn zoals die zapbalk kleuren vormgeving van menu etc.
Ze moeten meer naar hun klanten luisteren en dan kijken hoeveel van de klanten bepaalde zaken anders willen zien. Ik begrijp ze voor 1 opmerking niks kunnen veranderen. maar als meer dan 70%?niet tevreden is dan moeten ze daar hun conclusie uit trekken.
Wat is het nut eigenlijk van de verandering,enkel een nieuw kleedje of is het echt nuttig? Of is het toekomst gericht om bv het kosteloos doorspoelen te kunnen verhinderen. Dat zijn de vragen die ik mij stel voor wanneer het hier beschikbaar wordt en of ik er al dan niet op inga.

Dimira

Ja daarom zeg ik ook je kan dit hier wel zeggen maar telenet moet dit wel nog te weten komen wat wij(klanten) graag willen.Daarom zo een soort plaats op hun blog waar je uw voorstellen mag posten zou ik leuk vinden.En dan zou telenet dit,wel afgezien van belgacom bij een volgende update somige van de geposte voorstellen kunnen aanpassen.Zoals nu die zapbalk of een nieuwe vorm of kleuren schakering aan het forum of iets anders.dit heb ik bij Belgacom ook gedaan zoals die gids verlengd naar 14 dagen en die zendernamen op die boxen laten zeten,omdat dit veel duidelijker voorkwam.Dit vind ik dan weer het spijtige dat dit weer niet bij telenet is;Ik heb nu al prime opgezegd ze zullen het wel zien binnenkort.Degene die het meeste uitgaf zal niet meer Van Dooren heten.Big Grin
(02-05-2013, 13:40)tontol36 schreef: [ -> ]Wat is het nut eigenlijk van de verandering,enkel een nieuw kleedje of is het echt nuttig? Of is het toekomst gericht om bv het kosteloos doorspoelen te kunnen verhinderen. Dat zijn de vragen die ik mij stel voor wanneer het hier beschikbaar wordt en of ik er al dan niet op inga.

het zal veel samenhangen met de conectiviteit met andere apparaten,
bv een filmpke afspelen van je laptop op je box,of foto's enzo,
het design en menu's zullen dan zelfde zijn als yelo online via pc,smartphone of tablet.

thailand

Werkt alleen goed als je de allerlaatste nieuwe smart tv's hebt.
Anders kan je er niet veel mee , je krijgt dan de vervelende ... Toestel niet compatibel , melding......
Probleem is ook dat je na de installatie niet meer terug kan naar de oude software.

Dimira

(03-05-2013, 17:20)thailand schreef: [ -> ]Werkt alleen goed als je de allerlaatste nieuwe smart tv's hebt.
Anders kan je er niet veel mee , je krijgt dan de vervelende ... Toestel niet compatibel , melding......
Probleem is ook dat je na de installatie niet meer terug kan naar de oude software.
ja dat wist je in het begin dat het niet omkeer baar was.Ben eens benieuwd heb nu een nieuwe smart enkel wachten op die update,mag stilletjes aan wel gaan komen nu.

Deejay

Raar, ik heb geen smart tv, enkel een phillips full hd van een jaar of 4 oud en daar heb ik geen enkel probleem met de nieuwe menu's.
Ben je zeker dat je via HDMI verbonden bent?

(01-05-2013, 10:02)Hans schreef: [ -> ]hallo
ik zou graag weten hoe ik via het nieuwe menu alle afleveringen kan opnemen? ik vind dit nergens meer hoe ik dit moet doen
ben tevreden over het nieuwe menu , snel
minder tevreden ben ik over zapbalk, je bent 1/3 van je scherm kwijt

In je tv-gids het programma dat je wenst op te nemen selecteren; OK drukken, opnemen selecteren en OK duwen en dan opname opties wijzigen selecteren OK drukken en bij serie op OK drukken en daar kiezen voor alle afleveringen.
Dat van die zapbalk heb ik al eens aangekaart, dat het meer transparanter mocht zijn.

(01-05-2013, 20:16)murdock schreef: [ -> ]
(01-05-2013, 20:12)master-magic schreef: [ -> ]
(01-05-2013, 14:51)Dimira schreef: [ -> ]
(01-05-2013, 10:02)Hans schreef: [ -> ]hallo
ik zou graag weten hoe ik via het nieuwe menu alle afleveringen kan opnemen? ik vind dit nergens meer hoe ik dit moet doen
ben tevreden over het nieuwe menu , snel
minder tevreden ben ik over zapbalk, je bent 1/3 van je scherm kwijt

Is die zapbalk dan nog slechter geworden dan vroeger?Anders heeft het niet veel zin dat ik dat menu er op zet.

heb je de foto's nog niet gezien van die menu's enzo,
op dat kanaal van telenet over Yelo zie je het ook dacht ik,
vind die ook veel te groot,op den duur word het zoals bij belgacom Wink

en vrees dat interactiviteit niks te zien heeft met al of niet nieuwe menu update van je box.
heb je al eens een reset gedaan van je box?????

Heeft er wel met te maken,de klanten die dat voor hebben zijn verplicht te updaten. Die technieker die langs us geweest had ook dit probleem en is pas opgelost met de update. Het zou hem in de bios zijn van de recorder.
Updaten naar het nieuwe Yelo tv menu hoeft niet echt, het probleem dat jij hebt is dat je waarschiijnlijk veel toestellen in huis hebt waarvan de DLNA streaming functie aanstaat, Dat heeft momenteel nog problemen bij de boxen, dat ze trager reageren. Wordt opgelost in de volgende upgrade die er aankomt.
Je kan wel de DSLNA functie uitzetten op je PC's laptop's Smartphone's en andere toestellen waarvan je kan streamen.
Kans zit er dan dik in dat je boxen sneller zullen werken als ze dan interactief zijn aangesloten.

Dimira

@Deejay ik had dit al eens hier aangekaart wanneer mensen met nieuwe ideën zitten die ze graag zouden willen bv. dit probleem nu met die zapbalk maar het kan ook iets anders zijn nieuwe of andere functies dat zij dit op dit forum kunnen posten?Want het lijkt er op dat je iemand van telenet bent of toch iets te zeggen hebt daar.Omdat je zegt over die zapbalk dat je dat hebt aangekaart.Daarom veronderstel ik dat.Maar ik dacht eerst via het telenet blog.Maar als ik dat via telenet moet doen duurt dat nog maanden.je kan het ook via facebook via charlotte maar dat is ook onpersoonlijk vind ik.En daarom dacht ik aan deze mannier.En dan kunnen bv nog de beste ideën doorgegeven woden aan telenet voor uitvoering bij een latere update.

Deejay

(04-05-2013, 14:41)Dimira schreef: [ -> ]@Deejay ik had dit al eens hier aangekaart wanneer mensen met nieuwe ideën zitten die ze graag zouden willen bv. dit probleem nu met die zapbalk maar het kan ook iets anders zijn nieuwe of andere functies dat zij dit op dit forum kunnen posten?Want het lijkt er op dat je iemand van telenet bent of toch iets te zeggen hebt daar.Omdat je zegt over die zapbalk dat je dat hebt aangekaart.Daarom veronderstel ik dat.Maar ik dacht eerst via het telenet blog.Maar als ik dat via telenet moet doen duurt dat nog maanden.je kan het ook via facebook via charlotte maar dat is ook onpersoonlijk vind ik.En daarom dacht ik aan deze mannier.En dan kunnen bv nog de beste ideën doorgegeven woden aan telenet voor uitvoering bij een latere update.

Ben gewoon een repair tech voor een subco van telenet. Heb zelf bij telenet nikske te zeggen, maar de testers van de nieuwe Yelo tv op de digiboxen hebben een tel nummer gekregen waar ze hun problemen of opmerkingen konden melden. En heb dat ook gedaan over de zapbalk die naar mijn zin iets te donker is en je teveel van je beeld verliest. Het mag transparanter worden.
Maar of ze gaan luisteren das een andere zaak.Rolleyes
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24