Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Proximus Minimus nieuw pakket
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Proximus heeft maandag een nieuw abonnement onder de naam Minimus aangekondigd. Het pakket is vrijwel identiek aan dat van Internet+TV+Mobile, maar bevat een halvering van de mobiele bundel voor een hogere prijs. Bestaande klanten behouden hun oude pakket.

Proximus plaatste het nieuwe Minimus Pack maandag op zijn site zonder hier verder een bericht aan te wijden. Het abonnement biedt een downloadsnelheid van 100Mbit/s en een uploadsnelheid van 6Mbit/s, Proximus TV en een mobiel abonnement waarbij er de keuze is uit drie pakketten.

Minimus is daarmee nagenoeg identiek aan Internet+TV+Mobile, dat nu niet meer aangeboden wordt. Verschillen zijn er bijvoorbeeld wat betreft de databundels, die gehalveerd zijn. Ook de prijzen zijn anders; die zijn 4 euro per maand hoger. Proximus-woordvoerder Haroun Fenaux benadrukt tegenover HLN een derde verschil: het goedkoopste Minimus-pakket biedt onbeperkt bellen tussen gekoppelde mobiele Proximus-abo's van gezinsleden.

Bestaande klanten van Internet+TV+Mobile behouden hun oude pakket onder dezelfde voorwaarden. Proximus biedt het voor nieuwe klanten vier maanden voor een lagere prijs aan.
Slim bekeken van hen he, wie meer wilt gaat dan abbo hoger nemen,
Dit is het instapabbo voor wie niet veel op de gsm verbruikt.