Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Dreambox 920 nu verkrijgbaar
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Dreambox begint in de eerste week van december dan eindelijk met het leveren aan winkels van het al eerder aangekondigde model DM920. Dit is een hybride Ultra HD-ontvanger.

De DM920 beschikt over twee wisselbare tunersloten. Het is de opvolger van de DM900 die slechts over één wisselbaar tunerslot beschikt. Omdat Dreambox voor beide Ultra HD-ontvangers een hybride tuner op de markt heeft gebracht waarbij satelliet met kabel en terrestoriaal (DVB-T/T2) wordt gecombineerd, kan de DM900 op dit moment ook al als volwaardige hybride Ultra HD-ontvanger gebruikt worden.

Hardware

Maar behalve het extra tunerslot heeft de DM920 nog meer verbeteringen in vergelijking met de DM900. Zo beschikt het apparaat over twee CI+ sloten. Dit is met de toenemende codering van zenders en gebruik van CI+ modules met intern aanwezige (virtuele) smartcards een belangrijk pluspunt. Tevens is een interne kaartlezer aanwezig. Hierdoor kan de Dreambox DM920 onder meer voor ontvangst van het zenderaanbod van Canal Digitaal-Tv Vlaanderen en Telenet gebruikt worden. De DM920 beschikt over een snelle processor en daaraan is een flash-geheugen van maar liefst 8GB aan gekoppeld. De verkoopadviesprijs van de Dreambox DM920 is 349 euro met DVB-S2 twin tuner of DVB-C/DVB-T2 tuner. Voor 369 euro is de ontvanger met triple DVB-S2X Multistream- of DVB-S2X Multistream FBC-tuner verkrijgbaar.
meer info daarover van het bedrijfje zelf Wink

https://dreambox.de/en/dm920-ultrahd
mooi filmpje gevonden over de box, ga ook eens kwijlen Tongue