Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Proximus kondigt aan dat het na een akkoord met de UEFA zijn exclusieve uitzendrechte
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Proximus kondigt aan dat het na een akkoord met de UEFA zijn exclusieve uitzendrechten voor de integrale prestigieuze UEFA Champions League voor de komende drie seizoenen verlengt.

Door dit nieuwe akkoord is Proximus de enige operator in België die het volledige Belgische professionele voetbal (Proximus League en Jupiler Pro League) én 100% van de matchen van de UEFA Champions League uitzendt.

Liefhebbers van champagnevoetbal zullen zich in de handen wrijven want ze kunnen bij Proximus TV naar alle wedstrijden van de beste Europese ploegen blijven kijken. De komende drie seizoenen (tot 2021) zendt Proximus als enige Belgische operator alle matchen van de UEFA Champions League uit.

Op de zenders van Proximus 11+ kan de klant ofwel uit alle matchen die op dat ogenblik gespeeld en uitgezonden worden één bepaalde wedstrijd kiezen, ofwel alle matchen tezelfdertijd bekijken via Multi Live, een exclusief programma van Proximus 11+, een belevenis die alleen in België kan.

Multi Live, wat is dat?
Multi Live is een liveprogramma met enkel hoogtepunten: het schakelt tussen de voetbalwedstrijden die op dat moment worden gespeeld zodat de kijker geen enkel spannend of beslissend moment hoeft te missen. De livebeelden worden uiteraard geanalyseerd en van deskundig commentaar voorzien door de verslaggevers van Proximus 11+ in de studio.

Dit soort programma is absoluut uniek in België en zorgt gegarandeerd voor spektakel.

En er is meer...
Naast de UEFA Champions League en de Belgische competities (Jupiler Pro League en Proximus League) is er nog het beste internationale voetbal. Elk weekend zijn op Proximus TV ook de beste matchen te zien van onder meer de Spaanse Liga, de Italiaanse Serie A, de Franse Ligue 1 en de Engelse FA Cup en EFL Cup. Kijken kan via de zenders van Eleven Sports Network, die opgenomen zijn in de Proximus TV-bonussen 'International Sports' en 'All Sports'.

Proximus TV is niet alleen voetbal...
Naast de voetbalzenders Proximus 11 en Proximus 11+ kunnen sportfans terecht bij de negen gespecialiseerde zenders van Multi Sports: Eurosport 1 en 2, Eleven Sport 1, 2 en 3, Motors TV, AB Moteurs, Extreme Sports en Sport 10.

Klanten kunnen ook kijken naar de grootste wedstrijden in veldrijden, atletiek, tennis, zwemmen, motorsport, American football, handbal, diverse vechtsporten en meer...