Tv-Digitaal.info

Volledige versie: LG toont oprolbare oled-tv van 65 inch
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
LG heeft voor de aankomende CES-beurs een 65"-oled-tv aangekondigd die oprolbaar is. Het bedrijf liet eerder al een oprolbaar model van 18" zien, maar het slaagde er nog niet eerder in om een dergelijk grote en oprolbare televisie te produceren. Vooralsnog gaat het waarschijnlijk om een prototype.

De oprolbare televisie wordt getoond op de beursvloer van CES, maar de informatie is al naar verscheidene Amerikaanse media gestuurd, waaronder Engadget. Van het scherm is bekend dat het een diagonaal heeft van 65" met uhd-resolutie, van het oled-type is, en dat het geheel oprolbaar is, maar voor de rest is er nog weinig bekendgemaakt over de specificaties.

Enkele jaren geleden liet LG al een 18"-oled-tv zien die kon worden opgerold. Medio vorig jaar toonde LG nog een 77"-oled-paneel dat kan worden opgerold, maar deze is nog niet ingezet voor een televisie. Het voordeel van een dergelijk flexibel paneel is dat het door het oprollen veel minder ruimte in beslag neemt.

Mogelijk laat de fabrikant tijdens de CES meer informatie los over de specificaties van de televisie. Of er ook een releasedatum en prijs komt is nog niet duidelijk, aangezien het waarschijnlijk nog om een prototype gaat. LG heeft nog niet eerder oprolbare televisies aangekondigd die bedoeld zijn om in de winkels te leggen.

[attachment=96]
(08-01-2018, 21:57)natte schreef: [ -> ]Heb hier opgerolde piano staan en opgerolde spaghetti staan even straf

nu nog een opgerolde toetsenbord en muis zodat je alles kan opgerold zien Tongue