Tv-Digitaal.info

Volledige versie: History en E entertainment BNL versies
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Vanaf nu zijn er BNL versies van History HD en E Entertainment op de satelliet te zien via M7,
wat is het verschil met de vorige versies???
Deze versies zijn nu met reclame boodschappen gericht op Belgie en Nederland wat daarvoor op europa gericht was met engelse onderbrekingen.
zo worden de zenders wat meer Benelux.
1 nadeel hier aan is dat er nu meer reclame onderbrekingen zijn Sad

vanaf nu komt er ook als url op dat men voor History naar History.nl kan gaan voor meer info.
(06-02-2018, 13:13)natte schreef: [ -> ]Hopelijk ook history 2

gaat niet komen, die zender is enkel beschikbaar voor de uk en Scandinavië, in de andere landen is deze niet beschikbaar en dan zelf ook niet in de Benelux.
al vele keren gezien en verteld en mensen blijven er naar zagen lol.
(06-02-2018, 20:13)natte schreef: [ -> ]pffff ons gunnen ze niks

je moet klagen bij history Wink
De M7 Group-aanbieders Canal Digitaal en TV Vlaanderen geven vanaf 5 februari de Benelux-versie van History HD aan klanten door. Bij Canal Digitaal is de zender in het Basis HD-abonnement opgenomen.

Canal Digitaal en TV Vlaanderen boden tot deze week als enige aanbieders in de Benelux de internationale versie van History HD aan klanten aan. Deze heeft een afwijkende programmering dan de Benelux-versie die nu wordt aangeboden. Door het wijzigen van de landenversie is History HD de uitzendfrequentie van History HD wel gewijzigd. Wie nu op het oude kanaalslot van History HD kijkt, vindt hier het deze week toegevoegde kanaal Travelxp HD. History HD Benelux is via de uitzendfrequentie 11.934 GHz V - 27500 – 3/4 = DVB-S2 – 8PSK te ontvangen. In verband met deze en nog meerdere wijzigingen hebben Canal Digitaal en TV Vlaanderen nieuwe fastscan zenderlijsten uitgebracht.