Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Canal Digitaal past prijs instapabonnement Start HD aan
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Canal Digitaal heeft een prijsverhoging van het Start HD-abonnement aangekondigd. De prijsverhoging wordt op 1 juli voor een deel van de klanten doorgevoerd.

De prijs van het Start HD-abonnement voor nieuwe klanten of klanten blijft met een prijsstelling van €17,45 per maand gelijk. Canal Digitaal heeft dit abonnement ook aan bestaande klanten als vervanging voor het Basis HD-abonnement aangeboden. Dit gebeurde toen het voetbalkanaal FOX Sports 1 HD aan het Basis HD-abonnement werd toegevoegd en de prijs van dit abonnement hierdoor duurder werd. Abonnees die niet extra voor voetbal wilden betalen, kregen van de aanbieder het Start HD-abonnement als alternatief voor de tijdelijke prijs van tien euro per maand aangeboden.

Prijsverhoging

Canal Digitaal heeft aan deze groep klanten nu laten weten dat het abonnement van het Start HD-abonnement vanaf 1 juli met drie euro tot dertien euro per maand wordt verhoogd. Dit omdat volgens de aanbieder de tijdelijke korting voor trouwe klanten wordt verlaagd. De abonnee krijgt door de prijsaanpassing bij het Start HD-abonnement wel toegang tot meer zenders. De zenders Film Europe, 192TV, Stingray Brava HD en TV West worden namelijk aan het zenderaanbod van het abonnement toegevoegd. De nieuwe prijs van het Start HD-abonnement met de korting van trouwe klanten is gelijk aan de prijs van het instapabonnement Travel Lite van concurrent Joyne dat ook tv via de satelliet aanbiedt.