Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Beperkingen van de Telenet app op zenders
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De zenders Bloomberg, Baby TV, France 0/2/3/4/5, Mezzo TV, Njam!, NPO1/2/3, Q-music & TF1 HD kan je alleen via Telenet-internet bekijken, of via 3G/4G als je ook een mobiel abonnement van Telenet of BASE hebt.
Door contractuele voorwaarden mag Telenet de films en series van de studio’s BBC en FOX niet overal in België uitzenden. Je kan ze dus alleen bekijken via een Telenet-internetverbinding.

Er is een beperking voor een aantal Vlaamse zenders als je via Wi-Free (Telenet-homespot of Telenet-hotspot) kijkt.

Over welke zenders gaat het?

Zendergroep VRT:
Eén
Canvas
Ketnet/Op12

Zendergroep Medialaan:
Vtm
2BE
Vitaya
JIM
vtmKzoom

Zendergroep SBS:
Vier
Vijf

Wat is de beperking?

Per zendergroep kan je maar naar 1 zender kijken via Wi-Free.
Je kan via Wi-Free wel nog naar een zender uit de andere zendergroepen kijken.
Via je eigen Telenet-internetverbinding ben je niet beperkt in je keuze qua zenders.
(25-06-2018, 11:38)natte schreef: [ -> ]nog meer discriminatie Angry

waarom discriminatie??? voor NPO te kijken moet je ook verbonden zijn met je internet internet en gaat het niet via de 4G zoals het beperkt is voor de commerciële zenders.
goed nieuws! Sinds 15/06 staan de 10 meest bekeken zenders in HD op Yelo Play. Het gaat over de zenders: VTM, één, VIER, canvas, Q2, Vijf, Vitaya, Ketnet, ZES en Play Sports HD1.
(03-07-2018, 11:23)natte schreef: [ -> ]Ja maar je kan ze dus niet overal bekijken. Europa zet grenzen open. Ceo telenet sluit ze weer. Wat een sukkel zeg

dat is de beslissing van de zenders zelf Wink als je ziet dat de SBS groep zelf niet op satelliet wilt op Joyne dan zegt dat genoeg....
(03-07-2018, 11:28)natte schreef: [ -> ]Trouwens nog zo iets. Hij belooft overal 4g.wel ik heb telenet gsm en nauwelijks h+ mijn vrienden die orange en proximus hebben constant 4g. Die ceo van telenet is de grootste bedrieger die ik ken. We betalen die zeer duur en krijgen er niets voor in de plaats. Ik ga eens brief schrijven naar politiekers dat ze die ceo in gebreke moeten stellen. Proximus biedt hier niks aan en telenet bedriegt je met lege dozen. Dat er maar rap veel concurrentie bij komt

dat is omdat ze op het base netwerk zitten en dat is nog niet overal even sterk te ontvangen op de gsm,
het het zelf gemerkt vorige week heel de week Wink
veel ontvangst problemen omdat er te weinig base masten staan, maar daar zijn ze mee bezig om tegen 2020 1000 masten meer te zetten.