Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Migratie naar ander platform veroorzaakte storing bij Mobile Vikings
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De storing die sommige klanten van de Belgische provider Mobile Vikings donderdag trof heeft te maken met kinderziektes bij de overstap naar het 'full mvno'-platform. De moeilijkheden zouden intussen zijn opgelost.

"De oorzaak ligt bij de overstap van light mvno naar full mvno. Het zijn kinderziektes bij de migratie die er hopelijk snel uit zijn", verklaarde Medialaan-woordvoerster Sara Vercauteren tegenover het Belgische ict-magazine Data News. De problemen zouden losstaan van de moeilijkheden die zich afgelopen zomer voordeden. Na een systeemupdate op 24 juni waren er klachten van klanten over onterecht verstuurde meldingen dat databundels opgebruikt zijn, het niet kunnen wisselen van tarieven en ontbrekende opties bij overzichten op de site, zoals facturen die niet zichtbaar zijn.

Op Twitter zijn de ontevreden reacties van Mobile Vikings-klanten op de nieuwe storing niet van de lucht. Mensen klagen onder meer over het feit dat ze geen gebruik konden maken van Waze of totaal geen bereik hadden. Om gedupeerden sneller uit de brand te helpen werd het aantal helpdeskmedewerkers na het vorige incident verdubbeld, zo verklaarde woordvoerster Vercauteren nog tegenover Data News.
bestaat viking nog of is dan een jimprodukt van een provider
(17-11-2018, 16:33)natte schreef: [ -> ]bestaat viking nog of is dan een jimprodukt van een provider

Mobile Viking bestaat nog, ze gaan volgend jaar het Orange netwerk gebruiken.
Zijn zij nog onafhankelijk