Tv-Digitaal.info

Volledige versie: films die verdwijnen bij Netflix deze maand Januari 2019
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Vorige week moesten we afscheid nemen van de Marvel-film Doctor Strange en deze week is het opnieuw raak voor een kaskraker. De Disney-film WALL-E zal namelijk per 10 januari uit het aanbod van Netflix gaan verdwijnen.

Crimeseries

Het is niet de enige titel die uit de bibliotheek van aanbod zal worden geschrapt. Ook de documentaire The Karma Killing is de moeite om de komende dagen nog te kijken, net zoals een aantal crimeseries. The Team, dat zich deels in België afspeelt, zal net zoals het IJslandse The Cliff per 14 januari gaan verdwijnen. Aan het einde van de maand is ook de Zweedse serie Johan Falk de klos.

Deze titels staan op de nominatie te worden verwijderd

Citaat:Titel                              Genre    Jaar      Verwijderd?
The Watcher                  Thriller   2016      8-1-2019
The Karma Killings          Docu      2016     9-1-2019
WALL-E                          Familie   2008     10-1-2019
The Dirty Picture             Komedie 2011     13-1-2019
Demon Inside                 Horror.   2013      13-1-2019
The Team (1 seizoen)      Crime     2015      14-1-2019
The Cliff (2 seizoenen).    Thriller   2015      14-1-2019
Lockup: Raw (1 seizoen)  Reality   2017       27-1-2019
Johan Falk (3 seizoenen)  Crime    2013       31-1-2019
Daaraan zie je dat ik gelijk had, en dat alles streamen in plaats van zelf op te nemen, toch in veel gevallen een achteruitgang betekent.
Films, series, ze komen en gaan bij streaming diensten.
En dan kondigen ze aan dat dit of dat binnenkort niet meer beschikbaar zal zijn, en zo word je toch weer opgejaagd, terwijl als het lokaal staat je zelf bepaalt hoe lang je het bewaart.
(09-01-2019, 23:28)boulder schreef: [ -> ]Daaraan zie je dat ik gelijk had, en dat alles streamen in plaats van zelf op te nemen, toch in veel gevallen een achteruitgang betekent.
Films, series, ze komen en gaan bij streaming diensten.
En dan kondigen ze aan dat dit of dat binnenkort niet meer beschikbaar zal zijn, en zo word je toch weer opgejaagd, terwijl als het lokaal staat je zelf bepaalt hoe lang je het bewaart.

idd, elke maand verdwijnen er veel films bij Netflix maar velen weten het niet zonder het te bekijken online,
wie Netflix heeft denkt dan dat die veel films heeft maar zo een server van Netflix bv is ook beperkt tot het aantal TB aan films, waneer ze nieuwe films willen bijzetten dan moeten enkele minder bekeken oude films er uit.
daar is bv een nas dan een voordeel van, je zet er uw dvd's op en die behoud je dan en zo kan je ook een mooi film aanbod aanleggen die niet moet verwijderd worden, als je meerdere HDD insteekt dan kan je zelf uitbreiden in je film collectie.
of je zet er je opgenomen bestanden op, dat is ook nog een optie.
dat streamen heeft zijn voor en nadelen en grootste nadeel is dat er elke maand veel word verwijderd, zo kan je een serie aan het volgen zijn en maand erna is die opeens verdwenen, maar dit komt ook voor bij play van telenet, daar zijn ze ook beperkt in ruimte.
en denk bij proximus ook en elke andere aanbieder van films online....

en nog een nadeel, kost allemaal veel geld als je alles wilt zien van de verschillende aanbieders.
Klopt, maar ik heb dit altijd zo gezegd, terwijl er veel mensen zijn die de illusie hebben dat alles online staat, en je kunt kijken "wanneer je wilt", maar als het weg is uit het aanbod, sta je daar.
Ik ken veel mensen die het primitief vinden om van TV op te nemen, en het modern te vinden dat alles "in de cloud" staat, maar het is vaak een illusie.
Zolang je zoekt wat nu online staat zal het wel lukken, maar als het eens is verdwenen, veel geluk om het nog ergens te vinden...
(09-01-2019, 23:48)boulder schreef: [ -> ]Klopt, maar ik heb dit altijd zo gezegd, terwijl er veel mensen zijn die de illusie hebben dat alles online staat, en je kunt kijken "wanneer je wilt", maar als het weg is uit het aanbod, sta je daar.
Ik ken veel mensen die het primitief vinden om van TV op te nemen, en het modern te vinden dat alles "in de cloud" staat, maar het is vaak een illusie.
Zolang je zoekt wat nu online staat zal het wel lukken, maar als het eens is verdwenen, veel geluk om het nog ergens te vinden...

idd en dan betalen ze zich blauw en er zijn opties die het op termijn goedkoper maakt door zelf je opnames te doen en te bewaren,
doe dit nu ook, koop dvd films en zet die op de nas en als ik ene wil zien waar ook kan ik er aan via mijn nas en kijk ik er ook naar zonder problemen op mijn toestel.
voordeel is dat ik altijd kan kijken en niet voor het verschijnsel moet staan van dat het opeens verdwenen is van bv een Netflix.
een voorbeeld is nu binnenkort die Wall-E tekenfilm, prachtige tekenfilm als je er van houd, wil je binnenkort er eens naar kijken mag je het vergeten bij Netflix, ik heb die gekocht op dvd en heb die staan op de nas, kan die nog zoveel bekijken als ik wil.
en wie zegt, de dvd kost ook geld, als je soms goed kijkt in een mediamarkt in de bak met koopjes kan je soms mooie slagen slaan, of in de Makro of op rommelmarkten, zo kom je dan ook eens buiten en voor soms 1 euro heb je een film op dvd.