Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Telenet verhoogd de prijzen vanaf augustus 2019
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Telenet verhoogt prijzen: zoveel betaal je binnenkort voor je abonnement
Wie klant is bij Telenet, zal vanaf 4 augustus meer moeten betalen. De tarieven van de vaste, maandelijkse abonnementskosten van verschillende pakketten gaan met 1,87 procent omhoog, zo meldt het telecombedrijf. “Een verhoging in lijn met de inflatie”, klinkt het.

Het gaat om de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, digitale en analoge tv, mobiele en vaste telefonie. De prijzen van de formules Wigo, Whop, Whoppa, Yugo, King en Kong zullen stijgen.

Er zijn geen aanpassingen aan de prijzen van onder meer de entertainment- en sportpakketten op televisie (Play, Play More, Play Sports, Play Sports Dagpas), de opties bij vaste telefonie, de installatie- en activatiekosten en de prijzen volgens verbruik. Ook het sociaal tarief verandert niet.

Het bedrijf wijst erop dat de kosten elk jaar stijgen. Niet alleen worden de lonen van de werknemers geïndexeerd, maar ook materialen en grondstoffen zoals energie worden duurder.

Inflatie

“We passen onze tarieven aan in lijn met de inflatie. We begrijpen dat deze boodschap nooit aangenaam is”, stelt Telenet in een persbericht. “We blijven de klant uiteraard garanderen dat we verder onverminderd zijn producten zullen blijven verbeteren en aanpassen aan de manier waarop hij ze gebruikt.”

Alle Telenet-klanten krijgen de komende dagen een bericht over de nieuwe tarieven.

In juli vorig jaar maakte Telenet ook een reeks producten duurder. Nadien volgde nog een prijsverhoging (en uitbreiding) van Play.

Nieuwe prijzen Telenet vanaf 4 augustus
Alles-in-één Prijs (incl. BTW)
WIGO S 3 GB € 84,55
WIGO S 6 GB € 94,73
WIGO 4 GB € 96,77
WIGO 9 GB € 104,92
WIGO 15 GB € 115,11
WIGO 25 GB € 126,31
WIGO 40 GB € 147,71
WIGO Unlimited € 203,74
WIGO home S € 71,84
WIGO home € 84,55
YUGO € 101,87
Whop (incl. kabeltelevisie) € 62,47
Whop (incl. kabeltelevisie & huur HD Digicorder) € 71,84
Whoppa (incl. kabeltelevisie) € 73,33
Whoppa (incl. kabeltelevisie & huur HD Digicorder) € 82,70

Alles apart Prijs (incl. BTW)

Internet
Basic internet € 28,31
Internet Fiber 100 € 52,46

Televisie
Huur HD Digicorder € 9,37
Huur HD Digibox € 4,53
Huur Telenet TV-box € 9,37
Kabeltelevisie € 18,22

Vaste telefonie
FreePhone Europe € 23,02

Mobiele telefonie
King € 16,29
Kong € 26,48
Kong Unlimited € 43,80
(03-06-2019, 18:38)natte schreef: [ -> ]Wat zei ik.
Natte is ne leugenaar neen natte kent telenet.
Gaan er zenders weg gaat de prijs omhoog.

Is uw maandloon ook niet wat omhoog gegaan ???
Elke provider slaat zijn prijzen op de laatste weken.
Proximus, scarlet, bij M7 ook al gebeurt, en er zijn er nog.
Telenet past op 4 augustus 2019 de tarieven van zijn vaste, maandelijkse abonnementskosten aan. De aanpassing van 1,87 procent die het bedrijf doorvoert is volgens Telenet in lijn met inflatie. Alle klanten worden de komende dagen op de hoogte gebracht van de aanpassing.

Telenet zal op 4 augustus de aanpassing doorvoeren bij de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, digitale en analoge televisie, mobiele en vaste telefonie. In een persbericht over de tariefsverhoging stelt Telenet dat het bedrijf jaarlijks te maken krijgt met algemeen stijgende kosten. Deze worden gereflecteerd in de gezondheidsindex waaraan onder andere de algemene verhoging van de meeste lonen wettelijk verbonden zijn. Maar ook materialen en grondstoffen zoals energie, worden jaarlijks duurder.

"Ons prijsbeleid is iets wat we elk jaar zorgvuldig evalueren. We gaan hierbij niet over één nacht ijs. We passen onze tarieven aan in lijn met inflatie. We begrijpen dat deze boodschap nooit aangenaam is. We blijven de klant uiteraard garanderen dat we verder onverminderd zijn producten zullen blijven verbeteren en aanpassen aan de manier waarop hij ze gebruikt", aldus Telenet in een statement over de prijsverhoging.

De tarieven voor diverse andere diensten blijven ongewijzigd. Daaronder:

Entertainmentpakketten Play, Play More, Play Sports en de Play Sports Dagpas.
Vaste telefonie-opties.
Tarieven voor verbruik buiten bundel voor zowel vaste als mobiele lijn.
Installatie- en activatiekosten.
Toepassing van het sociaal tarief.
Telenet heeft bekend gemaakt dat alle klanten van het bedrijf vanaf vandaag persoonlijk geïnformeerd worden over de tariefsverhoging en wat deze tariefsverhoging voor iedere klant voor effect heeft op de maandelijkse tarieven.
(04-06-2019, 07:21)natte schreef: [ -> ]ja is een trend die uitgelegd is op een ander forum ook bij ziggo en kpn 20 zenders weg en prijzen omhoog. ben blij met mijn  oude decoders en basics. voor mij hoeft dat even niet meer

Je ziet spoken, dus als een zender zelf beslist om te stoppen in belgie en Nederland dan is dat de schuld van de providers Huh
Als die zender amper kijkers hebben en niks verdienen aan de reclame is dat de schuld van de providers,
Allee, scheve redenering.
Maak dan zelf een zender voor de Benelux en maak het rendabel zodat je niet moet stoppen na 2 jaar bv.
En wat je zegt altijd zet er zenders op van de uk kan zelf niet omdat de uitzendrechten er niet zijn voor de Benelux.
Moesten ze de uitzendbeam van de uk Astra schotel kunnen beperken zodat het enkel in uk ontvangbaar is dan zou het ook gedaan zijn voor ons, maar omdat de uk niet recht is als land en Ierland ook nog ontvangst moet hebben zitten met overskill
Maar dit is al paar keer uitgelegd. Maar word gelijk niet aanvaard....