Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Proximus bundelt Netflix, tv-zenders, on-demand en sport in nieuwe tv-pakketten
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Op donderdag 5 maart 2020 lanceert Proximus de nieuwe tv-opties ‘All Stars’ en ‘All Stars & Sports’. Met ‘All Stars’ brengt Proximus naar eigen zeggen een brede waaier aan themazenders, een uitgebreid aanbod van films en series op aanvraag én Netflix samen in één abonnement. ‘All Stars & Sports’ voegt daar nationale en internationale sportcompetities aan toe.

All Stars biedt onbeperkte toegang tot een on-demand catalogus met meer dan 400 klassiekers, bekroonde of nooit eerder op tv vertoonde films en nationale en internationale series. Deze wordt maandelijks verrijkt met nieuwe titels, waaronder in de komende maanden onder meer exclusieve titels als Parasite, de grote winnaar van de afgelopen Oscars, en het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale.

All Stars omvat ook het volledige Netflix-aanbod. Daarbovenop krijgen All Stars-klanten een pakket van 19 gespecialiseerde themazenders, uiteenlopend van film- en seriezenders tot muziekkanalen, documentaires over natuur, wetenschap en geschiedenis. Kinderen vinden er hun favoriete tekenfilms, kinderreeksen en het volledige universum van Studio 100, inclusief de Studio 100-app voor tablet en smartphone.

All Stars is beschikbaar voor EUR 29,99 per maand. In vergelijking met de combinatie van de bestaande tv-opties Netflix, Family en Movies & Series, besparen All Stars-klanten volgens Proximus EUR 3,98 per maand.

All Stars & Sports omvat net als All Stars een ruim aanbod aan films en series, documentaires, muziek en kindvriendelijke content. Daarnaast krijgen All Stars & Sports-klanten de beste nationale en internationale competities in het voetbal, basketbal, wielrennen, tennis, hockey en vele andere sporten te zien. All Stars & Sports is beschikbaar voor EUR 39,99 per maand. In vergelijking met de combinatie van de bestaande tv-opties Netflix, Family, Movies & Series en All Sports, besparen All Stars & Sports-klanten volgens Proximus EUR 10,97 per maand met dit pakket.

Tuttimus-, Familus- en Minimus-klanten genieten van een bijkomende korting van EUR 2,00 per maand voor beide opties.

evebrussel

Dit lijkt me vooral veel nieuwe verpakking. Voor iemand die geen kinderen heeft, is dit minder interessant. Té veel kinderzenders. Het on demand aanbod is niet nieuw. Bij M&S is het aanbod al vrij beperkt vergeleken met PlayMore van TN. Ik wacht geduldig de lancering van de joint venture van DPG Media en Telenet af zodat ik als PX klant hopelijk ook de HBO content kan bekijken.