Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Base biedt update van EUR 15-abonnement, start kortingsactie op Tadaam
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Base heeft een nieuw instapplan geïntroduceerd voor EUR 15 per maand en het bedrijf biedt daarnaast een korting van EUR 5 per maand aan klanten die gebruik maken van de draadloze internet- en tv-dienst van Tadaam, meldt BeMobile.be.

Onder het nieuwe abonnement krijgen klanten onbeperkt bellen en sms'en en 3 GB internet. Dat is vergelijkbaar met een eerdere limiet van 300 minuten en 4 GB aan gegevens. Volgens het nieuwste aanbod van het bedrijf krijgen klanten die zich online abonneren op een postpaid-abonnement de eerste drie maanden 50 procent korting.

Base is ook begonnen met het op de markt brengen van een vast-mobiel aanbod via Instagram-stories, meldt BeMobile. Dit bundelt zijn mobiele diensten met het aanbod van Tadaam dat in 2019 door Telenet werd opgestart. Tadaam levert thuis breedband en tv via het 4G-netwerk, vanaf 40 euro per maand. Het is een onopvallend merk gebleven in de groep, gericht op jongeren die waarschijnlijk geen traditioneel kabelabonnement bij Telenet zullen nemen.

Daarnaast heeft Base VoWi-Fi en VoLTE gelanceerd op Samsung-, Huawei- en Apple-smartphones. Voorheen was dit enkel beschikbaar voor mobiele klanten van Telenet.