Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Tv box software 5.06
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Telenet startte 05/12 met de gefaseerde uitrol van de nieuwe software versie 5.06 op de TV-box.
Normaal kreeg iedereen ten laatste 12/12 de nieuwste versie.

Is dat niet het geval? Herstart je TV-box dan eens via de knop achteraan (V1) of door hem even van de stroom te halen (V2).
Mogelijks stond je TV-box niet in 'snelle start' en duurt het iets langer om de update binnen te halen.

Nieuwe features

Scherm overzicht

Een aantal overbodige indicatoren bovenop de video (linksboven en midden-boven) verdwijnen in deze versie.
Het klokje (met eventueel profielindicator) wordt duidelijk weergegeven met een kleine donkere gradient.

Posters in aflevering overzicht

In het aflevering overzicht en detailpagina worden geen kleine poster (portrait) afbeeldingen meer gebruikt als er artwork ontbreekt.
Dit was vroeger een noodoplossing, die er niet goed uitzag.

Bingewatch pop-up

Poster afbeeldingen werden verwijderd uit de bingewatch pop-up.

Home - Details in focus

Details zoals de bookmark indicator, aanduidingen zoals 'besteld, bekeken' verschijnen vanaf nu enkel op het programma dat geselecteerd is.

Home - Kids sectie

In het Home-scherm zie je vanaf nu een nieuwe rij (swimlane) met aanbevelingen voor kinderprogramma's. Deze komt er enkel:

als het geselecteerde profiel aangegeven heeft dat het geïnteresseerd is in programma's voor kinderen als je toestemming hebt gegeven voor persoonlijke aanbevelingen tussen 06u00 - 20:00
De voorgestelde programma's zijn enkel programma's die expliciet voor kinderen bestemd zijn, op basis van programma type, leeftijd categorie, ...

WiFi-band steering

Alle TV-boxen ondersteunen nu 802.11v en zullen (wanneer het netwerk dat ondersteunt) niet meer spontaan tussen 2.4 GHz en 5 GHz schakelen,
maar enkel op initiatief van het access point.

Opgeloste problemen

Apps

Streamz-app die CS3400 foutmelding geeft indien je onvoldoende rechten hebt Zoeken soms dubbele resultaten in geval van verschillende talen en aanbieders Cloud Video Player terugkomen naar een player sessie na een commando via stembediening, player reageert niet meer op bepaalde toetsen een lopende player stopt uit zichzelf bij navigeren door Streaming Streaming in uitzonderlijke gevallen was een programma, dat ook deel uitmaakte van een pakket, niet te bestellen UI/Profielen foute provider namen bij aanbevelingen in-app bookmarks werken niet meer (behalve voor Amazon)

Gekende problemen

Zoals bij elke update vermeld, blijft Telenet werken aan oplossingen en verbeteringen op de TV-box.
We geven jullie bij deze een overzicht van de grootst gekende problemen waaraan men werkt.

Disney+ crashes, gevolgd door CS2400 foutmelding TV-boxen die herstarten met melding van oververhitting Live TV CS2010 foutmelding na langere tijd niet interactief Streaming CS2312 problemen bij bekijken van recent opnieuw toegevoegde items betalende VOD (video-on-demand) kan soms niet (gedeeltelijk) bekeken worden Opnames thumbnails niet meer op hun plaats na programma update incorrecte pre-padding bij het bekijken van een opname die begint met gerichte reclame CS2212 foutmelding door ongeldige start- en stoptijden CS3400 foutmelding bij opvragen van opnamelijsten UI/profielen restanten van UI bovenop YouTube Opstart/stand-by/installatie TV-box V2 die uit zichzelf wakker word.

Merk je na de update nieuwe problemen of duikt een oud probleem plots opnieuw op?

Geef het dan door via 015/66.66.66 of via Facebook, Twitter of WhatsApp.