Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Einde telenet voor de Limburgers zit weer in de pijplijn !
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2
Het ziet ernaar uit dat telenet de 800000 klanten weer kwijt gaat geraken en dat is een kleine ramp voor telenet denk ik !
(03-03-2014, 20:48)chukky2 schreef: [ -> ]Het ziet ernaar uit dat telenet de 800000 klanten weer kwijt gaat geraken en dat is een kleine ramp voor telenet denk ik !

reactie telenet en belgacom over dit

Dimira

Daar gaat belgacom nu echt niet wakker van liggen denk ik,en die rijke Limburgers moeten dan maar een schotel plaatsen willen ze niet weggaan naar belgacom omdat daat te veel franse zenders zijn maar wel meer HD zenders en duitse.
volgens tweakers :
Update 16:06: Telenet claimt dat een uitspraak van de Raad van State niet direct een gevolg zal hebben. "Belgacom zal dan een aparte procedure moeten starten. Zo'n procedure kan tot 2017 duren." Bovendien denkt Telenet niet dat het zijn klanten zal verliezen. "Belgacom zal moeten aantonen dat ze schade lijden, omdat wij die klanten hebben overgenomen. Belgacom biedt inmiddels tv aan in Interkabel-gebied en dat gaat volgens de signalen die wij hebben best goed. Die schade aantonen zal dus nog lastig worden", meent de kabelaar.

Dimira

Datbegrijp ik best maar de klant is toch vrij om op eigen benen te staan en te gaan naar waar hij wil.Naar belgacom zullen ze zeker niet allemaal gaan,en belgacom mag en zal daar geen reclame van over maken er zijn ook nog andere operators waar je terecht kan zoals snow/scarlet.
(04-03-2014, 23:30)natte schreef: [ -> ]gaat niet alleen over Limburgers maar ook ex pbe gebied

Idd natte

Dimira

Dan zou telenet binnenkort wel eens niet meer de grootse kunnen zijn van België?
Ja, Belgacom heeft gelijk gekregen! dat het nu zeer waarschijnlijk gaat zijn dat Limburg en nog delen van belgie telenet kwijt gaat geraken ! Vandaag in de krant. hoe nu verder ?
(28-05-2014, 17:29)natte schreef: [ -> ]Ja leest het gazetten we worden weer indi joepi

Dan hebben we wel geen prime meer he natte !
Telenet is niet onder de indruk
Het Mechelse telecombedrijf Telenet twijfelt eraan dat Belgacom een schadevergoeding zou kunnen krijgen in de zaak rond de "kabeloorlog". Dat zegt het bedrijf in een reactie op het arrest van de Raad van State om beslissingen van intercommunales over de Interkabeldeal te vernietigen.

Het Mechelse kabelbedrijf benadrukt vooreest dat niet de Interkabel-deal vernietigd is, maar wel de beslissing van de vier intercommunale bedrijven (Integan, Infrax, PBE en WVEM) om geen marktbevraging te doen voorafgaand aan de overdracht van de kabelrechten, alsook om een definitieve overeenkomst met Telenet goed te keuren.

"Wil Belgacom iets doen, dan moeten ze een burgerrechtelijke procedure opstarten bij de rechtbank, of dat de vernietiging van de overeenkomst is, of eventueel het eisen van een schadevergoeding", zegt woordvoerder Stefan Coenjaerts.

"Wie schade claimt, zal dat daarenboven ook moeten kunnen aantonen. Maar dan moet je kijken naar de situatie zoals ze is. Belgacom was toen vrij succesvol en het heeft de laatste jaren niet slecht geboerd als je naar de cijfers kijkt", vervolgt hij.

"Essentieel is bovendien dat Belgacom na de regulering van de kabel geen toegang meer heeft tot digitale tv of breedband", stelt Coenjaerts. "Ze hadden enkel de mogelijkheid om eventueel op onze kabel analoge distributie aan te bieden, maar ze hebben al verklaard daar geen interesse meer voor te hebben, dus waarom zouden ze nog het stukje van die analoge tv gaan claimen?"

Infrax: "Eerst arrest bestuderen"
Infrax, een van procespartijen in de "kabeloorlog" reageert ontgoocheld op de beslissing van de Raad van State om de Interkabel-deal te vernietigen.

"We wisten niet dat vandaag de beslissing er al zou zijn, maar ze is er nu, en ze is niet leuk voor ons", stelt Infrax-woordvoerder Jos Liebens. "Wat de uitspraak concreet betekent, zal duidelijk worden nadat we het arrest bestudeerd hebben. Het zou wat voorbarig zijn om nu al conclusies te trekken. De Interkabelgroep zal dit bekijken."
Pagina's: 1 2