Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Proximus lanceert Daily Travel Passport
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Proximus lanceert een dagbundel voor datagebruik in het buitenland. De dienst krijgt de naam Daily Travel Passport en wordt per 31 maart geactiveerd. Voor 2 euro per dag kunnen Proximus-klanten bellen, gebeld worden, sms'en en surfen in elk EU-land. Het Daily Travel Passport is zowel voor abonnees als voor prepaidklanten beschikbaar.
Proximus biedt twee varianten. Zone EU is de 2 euro-optie voor EU-landen. Daarnaast is er Zone ‘Top Destinations’ waarmee de klant voor 5 euro per dag kan communiceren vanuit populaire vakantiebestemmingen buiten Europa, te weten: Marokko, Tunesië, Turkije, Egypte, Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Zwitserland, Japan en Albanië.

Voor het vaste bedrag per verbruiksdag beschikt de klant over 20 minuten om te bellen naar alle nationale nummers, alsook naar de landen die in zijn tariefzone zijn opgenomen, 20 minuten om gebeld te worden, 20 sms’jes en 20 MB mobiel internet. Zodra de optie geactiveerd is, betaalt de klant de bundel enkel voor de dagen dat hij zijn gsm werkelijk in het buitenland gebruikt. De dagen dat hij er geen gebruik van maakt, betaalt hij niets.

Buiten de bundel betaalt de klant de bestaande roamingtarieven binnen de EU. Voor de Top Destinations geldt een buitenbundeltarief van ongeveer 50 procent van de standaardtarieven.