Tv-Digitaal.info

Volledige versie: Mobile Vikings wil ook tv aanbieden
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
zie de nieuwsbrief die ik kreeg met een aanbod Wink

Citaat:Proficiat, je hebt nu officieel 199.999 Vikingvrienden! Klopt, Viking 200.000 is intussen aan boord van onze Drakkar gestapt. Hoog tijd om te vieren en daarvoor trekken we alle registers open: we hebben altijd gestreden voor gratis mobiel internet en nu is het tijd voor de volgende stap: gratis mobiele televisie voor alle Vikings met bhaalu Mobiel.

Met bhaalu Mobiel van onze partner bhaalu kun je alle zenders van je bestaande digitale tv-abonnement opnemen, en wordt uitgesteld kijken kinderspel. Zolang bhaalu en Mobile Vikings hun overtuiging in de praktijk kunnen blijven brengen, zal je bhaalu Mobiel-account gratis zijn. Dat betekent televisie kijken op je smartphone, tablet of pc, waar en wanneer je maar wilt.

Zien je vrienden groen van jaloezie? Geen probleem, er is een manier om ze te bedaren. Als ze voor 23/07/2014 Viking worden, kunnen ook zij hiervan profiteren. Ze moeten daarvoor zelfs geen simkaart aankopen. Ja, dat lees je goed. Iedereen die interesse heeft in ons innovatieve aanbod, kan Viking worden en zo gratis bhaalu Mobiel krijgen. Hoe? Je moet je enkel registreren als Viking via deze link en je dan inschrijven voor bhaalu Mobiel. No strings attached.

Zijn jij en je vrienden fans van de Rode Duivels? De aftrap van het WK is morgen, dus zo hebben jullie altijd Brazilië in jullie broekzak!

Ja, ik wil gratis mobiele televisie!

Waarom bieden we jou en je vrienden dit aan? In echte Vikingstijl willen we innovatie en innovatieve ideëen over de hele wereld verspreiden, samen met jou. Als 2e grootste community operator ter wereld eisen we het recht op gratis mobiel internet, en in dit geval ook gratis mobiele televisie, op voor iedereen. Door onze krachten te bundelen met bhaalu kunnen we ons ecosysteem verder uitbreiden en mobiel blijven innoveren. Samen met onze partners stellen we alles in het werk om je in de toekomst meer van dergelijke initiatieven aan te bieden. Harrr!!!

Viking groet,

Het Mobile Vikings-team
https://mobilevikings.be
zie bahluu mobile Wink
is zelfde maar via mobile vikings en gratis Wink
dan heeft de mobile vikings belang bij : De rechtszaak tussen de Vlaamse mediahuizen en Right Brain Interface ?
Mobile Vikings verbetert mobiele app
woensdag 8 oktober 2014

De Belgische MVNO Mobile Vikings heeft versie 1.2 van zijn mobiele app gelanceerd. De app voorziet de zogenaamde Viking van gedetailleerde verbruiksinformatie. Deze kan op de mobiele app op dagelijkse basis kijken hoeveel hij aan data, gesprekken en berichten heeft uitgegeven. De update biedt tevens een widget voor iOS8 iPhones. De nieuwe Mobile Vikings app is beschikbaar in de Google Play Store en de iTunes App Store.