Tv-Digitaal.info

Volledige versie: BBC bevestigt Wimbledom 3D
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Wimbledon gaat zijn tweede week, heeft de BBC bevestigd zal de climax van het tennis kampioenschappen in het 3D-formaat scherm.

De uitzendingen worden gemaakt als onderdeel van de proef van twee jaar van de BBC te experimenteren met 3D productie en distributie. Vorige 3D uitzendingen zijn uitgevoerd op het BBC HD kanaal, maar met het kanaal dat wordt vervangen door een HD-simulcast van BBC Two, zal de dekking plaats te zien via de rode knop

De wedstrijden in de proef dekking zal omvatten; de Ladies 'Singles halve finales; de Gentlemen's Singles halve finale; de Ladies 'Singles finale en de heren enkelspel finale.

Kim Shillinglaw, hoofd van BBC 3D, zegt: "We zijn verheugd om live 3D dekking van de grootste wedstrijden van dit jaar Wimbledon. Grote Britse sportevenementen zijn een groot deel van onze studies met 3D content en dit stelt ons in staat om voort te bouwen op ons werk van de vorige Wimbledon Championships en de London 2012 Olympische Spelen. "

De relatief late aankondiging - er waren geen details bij de BBC details vrijgegeven van een uitgebreide digitale aanbod rond Wimbledon - komt niet als 3D te maken met nieuwe commerciële druk.

In juni ESPN heeft aangekondigd dat het staken van haar Amerikaanse ESPN 3D aan het einde van het jaar.