Tv-Digitaal.info

Volledige versie: meer dan 3000 on-demand diensten in europa
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
11 juli 2014

Het aantal on-demand diensten in Europa heeft bijgevuld 3000 met het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland het verstrekken van een huis aan het grootste aantal diensten.

De Europese Commissie gesteunde verslag van het rapport European Audiovisual Observatory blijkt dat met ingang van februari 2014 waren hier 3.088 on-demand diensten binnen de Europese Unie.

Ze breken in catch-up tv-diensten (1104 vermelde diensten), branded kanalen van omroepen op open platforms (711 vermelde diensten) en VOD-film-diensten (409) voor.
De landen met de meeste huidige diensten zijn het Verenigd Koninkrijk (682-diensten opgericht), Frankrijk (434 diensten opgericht) en Duitsland (330 diensten gevestigd). Ook, 223 in de Verenigde Staten gevestigde en targeting Europese landen services zijn nog in een of verscheidene Europese landen.

In 2013 de ontwikkelingen in VOD-diensten werden kenmerkt zich door het toenemende belang van de aangesloten mobiele apparaten en hun belang in video consumptie.
Er is ook de opkomst en uitbreiding van over-the-top spelers Netflix, Amazon, Apple en Google.
Gegevens blijkt de belangrijkste Amerikaanse VOD spelers begonnen om Europa binnen te komen in 2012, na Netflix succesvol uitgebreid in zijn thuismarkt voor aanvang van haar internationale expansie.

Amazon heeft haar Amazon Watch Svod dienst door de overname van de DVD-verhuur en SVOD dienst LOVEFiLM in 2011 voor £ 200.000.000. HBO heeft haar aanbod uitgebreid, zijn al aanwezig in Oost-Europa.
er is geen markt voor in belgie, de grote aanbieders nemen alles over als ik hoor dat de mensen via hun telenetbox og belgacombox een film huren per week weet ik genoeg.
(12-07-2014, 16:00)natte schreef: [ -> ]acht maar tot netflix komt of xmnc legaal zullen wel anders piepen

ik zie nog niet veel mensen op hun ipad of smartphone ofzo een film kijken,die zijn er veel te klein voor om bv 2 uur te kijken op zo klein schermpje.