Tv-Digitaal.info

Volledige versie: bitdefender
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.

Dimira

zorro;ik draai voorlopig nog die proefversie.Maar ik krijg geregeld een bericht,dat ik een contextuele scan moet uitvoeren.Weet jij soms hoe dat moet?

Dimira

(17-08-2014, 16:12)natte schreef: [ -> ]misschien een fastscan

heb jij ook die bitdefender?
(17-08-2014, 09:35)Dimira schreef: [ -> ]zorro;ik draai voorlopig nog die proefversie.Maar ik krijg geregeld een bericht,dat ik een contextuele scan moet uitvoeren.Weet jij soms hoe dat moet?

Met het contextuele scanmenu wordt bedoeld het scannen op aanvraag (On Demand).
Dit is een tijdsbesparende optie om snel iets te scannen. Als een volledige schijf wordt geselecteerd,
voert bitdefender een volledig scan van de schijf uit.

of in GEWONE taal : instellen welke dag je een quick scan of een systeemscan wilt uitvoeren en om welk uur enz.

Dimira

Bedankt,want iemand gaat die toch eens goed moeten instellen voor me denk ik want daar zijn veel te veel mogelijkheden mee vind ik.Hier scant die precies om de twee dagen.

Dimira

(18-08-2014, 11:18)natte schreef: [ -> ]zei ik toch fast scan of vlugge scan.

Ja maar dat kan je normaal zelf doen bij mij scant hij volledig alles zelf.En ik denk dat die zelf zo stond.Ook heb ik al gezien dat je voor verschillende scans allerlei andere tijden kan instellen als je die wil laten scannen.Ik vind het echt iets waar je even mee bezig moet zijn.Als ik die moest kopen,ga ik toch eerst eens goed die korte inhoud lezen.

Dimira

Zorro ik heb nu maar die bitdefender internet security 2015 gekocht,omdat die dan toch iets goedkoper was.Ik had eerst nog een gratis versie van AVG er op staan maar uiteindelijk komt het toch op het zelfde neer.Kopen.Nu wou ik eens vragen ,ik heb woensdag een dvd ontvangen,want ik heb dit dus moeten downloaden van het net en op die dvd staat bitdefender internet security 2015-1 werkstation.Ik heb die even laten draaien die start wel op maar er gebeurt precies niets.Weet jij soms voor wat dit kan zijn.Er zit ook niets bij van illustratie.Volgens dat ik kan zien bij mijn afleverings gegevens heeft dit iets te maken met back up.Heb jij dit soms ook.
(29-10-2014, 11:05)Dimira schreef: [ -> ]Zorro ik heb nu maar die bitdefender internet security 2015 gekocht,omdat die dan toch iets goedkoper was.Ik had eerst nog een gratis versie van AVG er op staan maar uiteindelijk komt het toch op het zelfde neer.Kopen.Nu wou ik eens vragen ,ik heb woensdag een dvd ontvangen,want ik heb dit dus moeten downloaden van het net en op die dvd staat bitdefender internet security 2015-1 werkstation.Ik heb die even laten draaien die start wel op maar er gebeurt precies niets.Weet jij soms voor wat dit kan zijn.Er zit ook niets bij van illustratie.Volgens dat ik kan zien bij mijn afleverings gegevens heeft dit iets te maken met back up.Heb jij dit soms ook.

eerst er voor zorgen dat er geen internet security meer op staat voor je begint met een nieuwe (zeker van zijn dat je een sleutel hebt)