Tv-Digitaal.info

Volledige versie: M7 koopt meer capaciteit aan voor de slovaakse tak
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Luxemburg gevestigde M7 Group heeft extra capaciteit gecontracteerd en uitgebreid een bestaand contract capaciteit op Astra op 23,5 graden Oost .

Het zal worden gebruikt om het aantal HD-kanalen aangeboden door Skylink , de toonaangevende DTH -platform in de Tsjechische Republiek en Slowakije uit te breiden.

In een reactie op de ontwikkeling , Jaromir Glisnik , lid van de raad van M7 Group , zei : "Met de Tsjechische en Slowaakse markt nu snel verhuizen naar HD-weergave , is het essentieel om de groeiende vraag van consumenten naar HD content te ontmoeten en daarmee onze markt- behouden leidende positie . Deze nieuwe capaciteit overeenkomst met SES zal ons in staat om dat te doen . "

Norbert Hoelzle , senior VP van Europa , commercial van SES voegde toe: " We zijn verheugd om te kunnen M7 's plannen om zijn publiek te laten groeien , en blijven ons inzetten om hen te helpen , doen dit op een pan-Europees niveau . "

Skylink is een van de DTH -platforms die worden aangedreven door M7 Group . Het dienen van de Nederland , België , Oostenrijk , Hongarije , de Tsjechische Republiek , hebben ze een totaal van meer dan 3 miljoen kijkers .