Welkom, gast
U dient zich te registreren voordat u berichten kunt plaatsen op dit forum.

Gebruikersnaam
  

Wachtwoord
  

Forums doorzoeken

(Geavanceerd zoeken)

Statistieken
» Leden: 32
» Meest recente lid: KefRef1969
» Aantal topics: 2,614
» Aantal berichten: 16,226

Volledige statistieken

Gebruikers online
Er zijn momenteel 2 gebruikers online.
» 0 leden | 2 gasten

Meest recente topics
DF1 HD met DAZN-inhoud st...
Forum: Satelliet Nieuws
Laatste bericht door master-magic
08-12-2023, 13:38
» Reacties: 0
» Weergaven: 0
Na een jaar nog steeds IC...
Forum: nieuwsberichten
Laatste bericht door master-magic
08-12-2023, 00:25
» Reacties: 0
» Weergaven: 0
Interieur- en lifestyleze...
Forum: Zenderaanbod
Laatste bericht door master-magic
07-12-2023, 15:46
» Reacties: 0
» Weergaven: 0
Champions League komt naa...
Forum: Play More Film & Sport
Laatste bericht door master-magic
06-12-2023, 21:47
» Reacties: 1
» Weergaven: 4
Canal+ start met streamin...
Forum: Streaming Opties
Laatste bericht door master-magic
04-12-2023, 17:56
» Reacties: 0
» Weergaven: 0
HBO in 2024 dan toch naar...
Forum: HBO
Laatste bericht door master-magic
03-12-2023, 12:43
» Reacties: 0
» Weergaven: 3
Nieuwigheden bij Prime Vi...
Forum: Amazon Prime Video
Laatste bericht door master-magic
03-12-2023, 12:30
» Reacties: 0
» Weergaven: 2
Disney+ December 2023 aan...
Forum: Disney+
Laatste bericht door master-magic
03-12-2023, 12:09
» Reacties: 0
» Weergaven: 5
DOKUSAT vanaf Januari 202...
Forum: Satelliet Nieuws
Laatste bericht door master-magic
02-12-2023, 15:17
» Reacties: 0
» Weergaven: 7
Canal+ Action binnenkort ...
Forum: Canal Digitaal Nederland
Laatste bericht door master-magic
02-12-2023, 15:15
» Reacties: 0
» Weergaven: 10

 
  DF1 HD met DAZN-inhoud start op Astra FTA
Geplaatst door master-magic - 08-12-2023, 13:38 - Forum: Satelliet Nieuws - Geen reacties

Een nieuwe gratis tv-zender genaamd DF1 zal met de komst van het nieuwe jaar 2024 beginnen met uitzenden via het belangrijkste Europese satellietsysteem Astra op positie 19,2 ° Oost

DF1 zal free-to-air ( FTA ) in hoge definitie ( HDTV ) uitzenden en zal het programmaslot gebruiken van de Duitse versie van Servus TV, die besloot zijn zender in Duitsland te sluiten

Het is de bedoeling dat de zender DF1 HD onmiddellijk na het einde van Servus TV van start gaat, om te profiteren van de positie waar de kijkers op hebben afgestemd en die wordt gebruikt door de exploitanten van de tv-platforms in Duitsland. De beschikbaarheid van de zender zal dus vanaf het begin hetzelfde zijn als bij het bestaande programma Servus TV Deutschland, alleen zal de nieuwe zender FTA uitzenden.

Het nieuwe programma zal worden beheerd door DF1 Medien GmbH uit Unterföring, waar de KirchGrupppe twintig jaar geleden was gevestigd. Voor de naam van de nieuwe zender zal het bedrijf ook de oude naam DF1, waaronder de betaaltelevisiedienst Leo Kirche opereerde, gebruiken.

DF1 VIA SATELLIT ontvangen
De uitzending van DF1 gaat via ASTRA in HD 24 uur per dag FTA.

Ontvangst info:

DF1 HD: ASTRA 19,2 oost 1L; Pol: H; Transponder: 1007; frequentie : 11303; SR: 22.000; Fec: 2/3

https://df1media.com/

Dit onderdeel afdrukken

  Na een jaar nog steeds ICT problemen bij Telenet
Geplaatst door master-magic - 08-12-2023, 00:25 - Forum: nieuwsberichten - Geen reacties

Een jaar na de overstap naar een nieuw ICT-platform zijn de problemen bij telecomprovider Telenet nog altijd niet voorbij. In november waren er driemaal zoveel klachten als voorheen.

Na al meer dan 25 jaar klant te zijn bij Telenet, merkte Filip dit najaar dat hij van de ene dag op de andere geen toegang meer had tot zijn oude, vertrouwde mailbox. ‘Sinds 5 september kan ik geen e-mails meer versturen en, veel erger, ook geen ontvangen mails meer lezen’, zegt hij. De West-Vlaming wil alleen met zijn voornaam getuigen, omdat hij vreest dat Telenet zijn probleem anders helemaal niet meer zal oplossen.

‘Al mijn contacten met de overheid, energieleveranciers en privécontacten verliepen via dat ene e-mailadres’, zegt hij. ‘Sinds begin september loopt die mailbox vol, maar kan ik op geen enkele manier zien welke mails toegekomen zijn en eventueel actie vereisen.’

De voorbije maanden wisselde Filip 200 berichten uit met Telenet. Half november stuurde hij een ingebrekestelling. Al die tijd blijft een oplossing uit. Op herhaalde verzoeken om een compensatie kreeg hij eerst te horen dat die ‘niet mogelijk zijn voor een ontoegankelijke mailbox’. Daarna stuurde Telenet hem een fles champagne. ‘Om het leed te verzachten.’

Filip is niet de enige Telenetklant met problemen. Het aantal klachten over de provider dat de federale ombudsdienst telecommunicatie bereikt, is al maanden torenhoog. In november waren het er 500, ruim driemaal zoveel als normaal. Dat is nog steeds het gevolg van de overstap – zowat een jaar geleden – naar een nieuw digitaal beheerssysteem. Daarmee houdt Telenet niet alleen de hele administratie bij, maar bijvoorbeeld ook de stockvoorraden. Maar de implementatie ervan draaide uit op een nachtmerrie. In mei erkende Telenet tegenover De Standaard dat de situatie alarmerend was. De ombudsman voor de telecomsector ontving alleen al die maand in totaal 860 klachten over Telenet.

Code rood bij Telenet door aanslepende softwareproblemen

Een half jaar later blijven de problemen Telenet teisteren. ‘Sinds september krijgen wij elke maand zo’n 500 klachten van Telenet­klanten. En dat aantal daalde de voorbije maanden niet meer’, zegt ombudsman Luc Tuerlinckx nu. ‘Ook al is er dus een zekere stabilisatie, goed nieuws is dat niet. De cijfers liggen nog altijd zeer hoog, wat aantoont dat Telenet bepaalde problemen maar niet onder controle krijgt.’

Klantendienst versterkt

Bij Telenet erkennen ze dat het een werk van lange adem blijft. ‘We blijven met man en macht eraan werken en zijn hoopvol dat er beterschap op komst is, maar jammer genoeg kan ik nog altijd niet zeggen voor wanneer dat zal zijn’, zegt woordvoerder Bart Boone.

Het bedrijf geeft toe dat de klachten nog steeds alle kanten opgaan, van facturen die niet kloppen tot technische problemen met modems. Specifieke klachten over mailboxen zouden ‘niet heel frequent’ voorkomen. ‘Wij maken ons sterk dat we de problemen van elke klant zullen oplossen, maar dat vraagt helaas tijd’, zegt Boone. Telenet benadrukt dat het daarover ‘in constante dialoog’ staat met de ombudsman. De voorbije maanden werd de klantendienst versterkt, waardoor de wachttijden daar ‘genormaliseerd’ zouden zijn.

Tuerlinckx blijft kritisch. ‘Slechts een fractie van de klanten met problemen dient uiteindelijk bij ons een klacht in. Dat de aantallen toch zo hoog blijven, toont dat veel gedupeerden geen oplossing bereiken via Telenet zelf.’

Dit onderdeel afdrukken

  Interieur- en lifestylezender HGTV komt binnenkort naar België
Geplaatst door master-magic - 07-12-2023, 15:46 - Forum: Zenderaanbod - Geen reacties

Binnenkort is ons land een tv-zender rijker. De interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) maakt op 27 maart 2024 haar intrede in België. Kijkers met een abonnement bij Telenet kunnen zich vanaf dan laten inspireren door de talrijke interieur- en lifestyleprogramma’s die de zender te bieden heeft.

Nadat zender HGTV al in 93 andere landen beschikbaar was, zal kijkend Vlaanderen vanaf 27 maart ook kunnen meegenieten van het hele HGTV-aanbod. Contentmagnaat Warner Bros Discovery haalt de zender voor het eerst naar ons land. HGTV zal exclusief te bekijken zijn voor klanten met een geldig abonnement van Telenet.

De zender zendt allerlei programma’s uit die te maken hebben met interieur en lifestyle. Zo zullen ook succesvolle formats zoals ‘Celebrity IOU’, ‘My Lottery Dream Home’, ‘Fixer To Fabulous’ en ‘No Reno Demo’ vanaf maart beschikbaar zijn voor klanten met een tv-abonnement van Telenet.

“Van inrichten, stylen en renoveren, aankopen tot verkopen, bij HGTV kan de kijker terecht voor álles in en rondom het huis. HGTV laat de werelden zien van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten”, klinkt het in het persbericht van de zender.

HGTV zal vanaf 27 maart 2024 beschikbaar zijn via Telenet.

Dit onderdeel afdrukken

  Canal+ start met streaming in Nederland
Geplaatst door master-magic - 04-12-2023, 17:56 - Forum: Streaming Opties - Geen reacties

In Nederland kan je terug via streaming een aanbod bekijken online,
Ze hebben spi overgekocht waar film1 uit bestaat en nu dus het aanbod in een canal+ jasje gedoopt wordt.
Als je een abbo neemt krijg je de eerste 7 dagen gratis om te testen.
Vanaf eind januari 2024 kan je het vinden.
Startprijs 4,99 euro voor de film en series, wil je ook tv zenders erbij dan kost je het bijna 15€ met espn compleet inbegrepen.

Zie: https://www.canalplus.nl

Dit onderdeel afdrukken

  HBO in 2024 dan toch naar België
Geplaatst door master-magic - 03-12-2023, 12:43 - Forum: HBO - Geen reacties

HBO heeft aangekondigd dat ze toch de stap zetten naar België met hun aanbod, dat zit nu exclusief bij Streamz en Telenet, maar daar komt vanaf 2024 dus een eind aan, elke klant zal dan via HBO een abbo kunnen nemen maandelijks of jaarlijks.
of het aanbod in belgie even groot zal zijn zoals in de USA is momenteel nog de grote vraag.
In Nederland is er in het HBO aanbod ook plaats voor de normale films zoals deze maand bv Barbie dat nog maar pas in de zomer in de bios was in België.
We kijken al uit naar wat 2024 ons zal brengen aan aanbod bij HBO.

Dit onderdeel afdrukken

  Nieuwigheden bij Prime Video van Amazon in December
Geplaatst door master-magic - 03-12-2023, 12:30 - Forum: Amazon Prime Video - Geen reacties

In 'Candy Cane Lane' is Chris, gespeeld door Eddie Murphy, vastbesloten om dit jaar de wedstrijd van het 'best versierde' huis in zijn buurt te winnen.

Om zijn kansen op winst te vergroten, sluit Chris per ongeluk een deal met de ondeugende elf Pepper (gespeeld door Jillian Bell). Met een magische spreuk laat zij het kerstliedje '12 Days of Christmas' tot leven komen, wat totale chaos in de stad veroorzaakt.


Chris, zijn vrouw Carol (gespeeld door Tracee Ellis Ross) en hun drie kinderen staan voor de uitdaging om de betovering van Pepper te verbreken, magische wezens te verslaan en Kerstmis voor iedereen te redden. Ze moeten snel handelen om te voorkomen dat de feestdagen voor hun familie in het water vallen.

'Candy Cane Lane', vanaf 1 december te zien.

HARDCORE NEVER DIES
8 DECEMBER

'Hardcore Never Dies' speelt zich af in de jaren ’90 te midden van de opkomst van de gabber-muziekscene, die op dat moment de grootste subcultuur van Nederland is. Voor filmmaker Jim Taihuttu vormt de gabbercultuur, met haar nachtenlange raves en XTC-gebruik het perfecte decor voor het rauwe verhaal van 'Hardcore Never Dies'.

In de film droomt de zeventienjarige Michael (Joes Brauers) van een toekomst als pianist, maar zijn ouders willen daar niets van weten. Als hij zich aanmeldt voor het conservatorium, mag hij met hakken over de sloot naar de tweede ronde. Tijdens zijn zoektocht naar inspiratie duikt Michaels vervreemde broer Danny (Jim Deddes) onverwachts op en introduceert hem in de Rotterdamse gabberscene. Michael wordt een wereld ingezogen van snoeiharde beats, broederschap en drugs - maar wanneer de pillenhandel van Danny internationale proporties aanneemt, moeten de broers vechten voor hun leven.

REACHER S2
15 DECEMBER

Het tweede seizoen van 'Reacher' begint wanneer de ervaren militaire politie-onderzoeker Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Reacher laat zijn zwervende bestaan achter en herenigt zich met drie van zijn vroegere teamleden, samen bundelen ze hun krachten en gaan op onderzoek uit.

Dit team bestaat uit Frances Neagley (gespeeld door Maria Sten), Karla Dixon, een forensisch accountant waar Reacher al lang een zwak voor heeft (gespeeld door Serinda Swan) en de geraffineerde vingervlugge messenexpert en familieman David O'Donnell (gespeeld door Shaun Sipos). Gezamenlijk proberen ze de raadsels te ontrafelen in een mysterie waarbij de inzet bij elke wending groter wordt. Wat leidt tot vragen over wie hen heeft verraden en wie het volgende slachtoffer zal zijn. Met Reacher's intelligentie en kracht is hij vastbesloten de waarheid te actherhalen en zijn team te beschermen. Reacher en zijn team weten één ding zeker: je moet niet onderschatten wat de Special Investigators kunnen doen. Het is tijd dat Reacher wraak neemt.

LOL: LAST ONE LAUGHING
27 DECEMBER

Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn terug als gastheren van het tweede seizoen van 'LOL: Last One Laughing' waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen.

Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft? Wie trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken? Maar de belangrijkste vraag van allemaal is: wie houdt het vol om zes uur niet te lachen en mag zich de winnaar van 'LOL: Last One Laughing' seizoen 2 noemen?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen het kleinste glimlachje met een meedogenloze druk op de zoemer, bij de eerste lach volgt een waarschuwing, bij een tweede lach ligt de deelnemer uit het spel.

Dit onderdeel afdrukken

  Disney+ December 2023 aanbod
Geplaatst door master-magic - 03-12-2023, 12:09 - Forum: Disney+ - Geen reacties

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. We geven je graag een maandelijkse update over aankomende Disney+ Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters.

PERCY JACKSON AND THE OLYMPIANS

Disney+ Original serie

Percy Jackson is op een gevaarlijke queeste. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn vrienden Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plaats voelt en waartoe hij voorbestemd is.

20 december
In première met twee afleveringen
Exclusief op Disney+

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY

Lucasfilm-film

Harrison Ford keert terug als de legendarische archeoloog in dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groots en spannend filmavontuur.

15 december
Exclusief op Disney+

THEATER CAMP

Searchlight-film

Tony Award®-winnaar Ben Platt en Molly Gordon schitteren in de originele komedie 'Theater Camp' als Amos en Rebecca-Diane – levenslange beste vrienden en toneelleerkrachten op een verwaarloosd kamp in de staat New York. Nadat de ontembare en geliefde oprichtster van het kamp in een coma raakt, moet het excentrieke personeel samen met haar onwetende 'crypto-bro'-zoon het acteerparadijs overeind houden. Een film van Searchlight Pictures, geproduceerd door Picturestart, Topic Studios en Gloria Sanchez Productions. Geregisseerd door Molly Gordon & Nick Lieberman, en geschreven door Noah Galvin, Molly Gordon, Nick Lieberman, Ben Platt, gebaseerd op hun kortfilm.

6 december
Exclusief op Disney+

BTS MONUMENTS: BEYOND THE STAR

Originele docuserie

Met nooit eerder vertoonde interviews, optredens en momenten achter de schermen met RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook, neemt 'BTS Monuments: Beyond The Star' het publiek mee op een diepgaande reis doorheen de 10-jarige carrière van de band en voor het eerst hun hoogte- en dieptepunten belicht in een pakkend docuserieformat.

20 december
In première met twee afleveringen
Exclusief op Disney+

'TIS THE SEASON...

DIE HARD

Alle films beschikbaar
Exclusief te streamen op Disney+

HOME ALONE

Alle films beschikbaar
Exclusief te streamen op Disney+

DOCTOR WHO SPECIALS

Afgelopen herfst kondigden Disney Branded Television en de BBC aan dat ze de krachten hebben gebundeld om de door fans geliefde serie 'Doctor Who' naar een wereldwijd publiek te brengen. Drie nieuwe specials ter ere van de 60e verjaardag van de serie komen werelwijd naar Disney+, behalve in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar de specials op de BBC te zien zullen zijn. In de drie specials, getiteld 'The Star Beast' (beschikbaar vanaf 25 november), 'Wild Blue Yonder' (beschikbaar vanaf 2 december) en 'The Giggle' (beschikbaar vanaf 9 december) komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende vijand tot nu toe: de Toymaker (gespeeld door Neil Patrick Harris in zijn debuut in 'Doctor Who').

'THE STAR BEAST'
25 November

'WILD BLUE YONDER'
2 December

'THE GIGGLE'
9 December

NON-STOP NIEUWE SERIES IN 2024

MARVEL STUDIOS’ ECHO
10 Januari 2024

FX'S SHŌGUN
Februari 2024

THE ARTFUL DODGER
2024

EXTRAORDINARY S2
2024

BLACK CAKE
2024

STAR WARS: THE ACOLYTE
2024

WAT KOMT ER NOG NAAR DISNEY+ IN DECEMBER?

AD ASTRA
1 december

THE SHEPHERD
1 december

LEVEN VAN EEN LOSER: KERST GEEN PANIEK
8 december

FX's A CHRISTMAS CAROL
13 december

DRAGONS OF WONDERHATCH
20 december

MARVEL’S WHAT IF...? S2
22 december

BEHIND THE ATTRACTION S2
27 december

AMERICAN DAD S19 NIEUWE EPISODES
27 december

Dit onderdeel afdrukken

  Champions League komt naar Play Sports van Telenet
Geplaatst door master-magic - 02-12-2023, 19:27 - Forum: Play More Film & Sport - Reacties (1)

Proximus zal de uitzendrechten voor de Champions League delen met Telenet vanaf het volgende voetbalseizoen. Dat hebben de telecomoperatoren vrijdag bevestigd. VTM heeft haar deal met de Europese voetbalfederatie UEFA uitgebreid, terwijl VRT het de komende drie seizoenen moet doen zonder Europese clubwedstrijden.

Dit onderdeel afdrukken

  DOKUSAT vanaf Januari 2024 via Astra 19.2
Geplaatst door master-magic - 02-12-2023, 15:17 - Forum: Satelliet Nieuws - Geen reacties

In 2024 wordt het nieuwe format DOKUSAT gelanceerd.
DOKUSAT richt zich in de eerste plaats op huishoudens van 50+.

Premium content van hoge kwaliteit
inclusief voortzettingen van populaire programma's van Servus TV
Populaire premium documentaires van ZDF
Producties van Spiegel-TV en andere onafhankelijke middelgrote productiehuizen

voorbeelden: Tierwelt Inland und Ausland; Naturwelt Inland und Ausland, Reisen und Reisetipps, Mobilität (Auto, Bus, Flug, Fahrrad) Geschichte.

Astra 19,2: 12.663 H, 22.000 FEC 5/6

Dit onderdeel afdrukken

  Canal+ Action binnenkort van start op 23.5
Geplaatst door master-magic - 02-12-2023, 15:15 - Forum: Canal Digitaal Nederland - Geen reacties

Astra 3B / 5B - 23,5° Oost:

11.739 V 2/3 29.900 DVB-S2/8PSK

nieuwe zender opgestart met nederlands geluidsspoor

TEST

codering: Viaccess ( 0x0500 ) / Nagravision ( 0x1817 en 0x181D )

Dit onderdeel afdrukken