Tv-Digitaal.info
programma's opslaan van hd digicorder - Afdrukversie

+- Tv-Digitaal.info (https://tv-digitaal.info)
+-- Forum: Digitale Aanbieders (https://tv-digitaal.info/Forum-Digitale-Aanbieders)
+--- Forum: Telenet (https://tv-digitaal.info/Forum-Telenet)
+---- Forum: Digibox/Corders (https://tv-digitaal.info/Forum-Digibox-Corders)
+---- Topic: programma's opslaan van hd digicorder (/Thread-programma-s-opslaan-van-hd-digicorder)



programma's opslaan van hd digicorder - ulrik - 24-12-2012

blykbaar kan je je programma's die op je harde schyf van je hd digicorder wel opslagen .je moet over een hd digicorder beschikken met usb aansluiting achter aan en de schyf van je hd digicorder moet vol zyn.dan een externe schyf aan sluiten via usb aansluiting.iemand al geprobeerd?


RE: programma's opslaan van hd digicorder - master-magic - 24-12-2012

dat werkt niet,die poort is gesloten voor overdracht van die dingen,enkel opladen lukt via deze weg.
de telenetbox zit gesloten om buitengebruik toe te laten.


RE: programma's opslaan van hd digicorder - ulrik - 24-12-2012

(24-12-2012, 15:19)master-magic schreef: dat werkt niet,die poort is gesloten voor overdracht van die dingen,enkel opladen lukt via deze weg.
de telenetbox zit gesloten om buitengebruik toe te laten.

blykbaar gaat het wel hoor,maar je schyf moet vol zyn hee anders gaat het niet ,inpluggen en dan hoor je een gepiep en dan word het op een externe schyf opgeslagen


RE: programma's opslaan van hd digicorder - Dva - 25-12-2012

(24-12-2012, 15:26)ulrik schreef:
(24-12-2012, 15:19)master-magic schreef: dat werkt niet,die poort is gesloten voor overdracht van die dingen,enkel opladen lukt via deze weg.
de telenetbox zit gesloten om buitengebruik toe te laten.

blykbaar gaat het wel hoor,maar je schyf moet vol zyn hee anders gaat het niet ,inpluggen en dan hoor je een gepiep en dan word het op een externe schyf opgeslagen
dit lijkt me een broodje aap verhaal. Al getest? Hoe moet de externe hd geformatteerd zijn? Lijkt me allemaal meer dan ongeloofwaardig.


RE: programma's opslaan van hd digicorder - master-magic - 25-12-2012

daarom dat ik zei dat het niet kan,
je moet al een linux achtige schijf format hebben gedaan zodat de linux telenetbox de schijf ziet vrees ik.
en telenet zet die file's dan nog in hun eigen codering erop zodat je er niks mee bent op die externe HDD.


RE: programma's opslaan van hd digicorder - natte - 02-01-2013

(25-12-2012, 11:39)Dva schreef:
(24-12-2012, 15:26)ulrik schreef:
(24-12-2012, 15:19)master-magic schreef: dat werkt niet,die poort is gesloten voor overdracht van die dingen,enkel opladen lukt via deze weg.
de telenetbox zit gesloten om buitengebruik toe te laten.

blykbaar gaat het wel hoor,maar je schyf moet vol zyn hee anders gaat het niet ,inpluggen en dan hoor je een gepiep en dan word het op een externe schyf opgeslagen
dit lijkt me een broodje aap verhaal. Al getest? Hoe moet de externe hd geformatteerd zijn? Lijkt me allemaal meer dan ongeloofwaardig.

ha dva hier goede aanwinst


RE: programma's opslaan van hd digicorder - natte - 02-01-2013

(25-12-2012, 12:26)master-magic schreef: daarom dat ik zei dat het niet kan,
je moet al een linux achtige schijf format hebben gedaan zodat de linux telenetbox de schijf ziet vrees ik.
en telenet zet die file's dan nog in hun eigen codering erop zodat je er niks mee bent op die externe HDD.

heb oplossing opnemen met vhs zoals ik en dan conventeren via digitaal naar pc. werkt goed


RE: programma's opslaan van hd digicorder - master-magic - 02-01-2013

met verlies van kwaliteit....