Tv-Digitaal.info
Verzonden berichten terugtrekken binnenkort ook mogelijk in Facebook Messenger - Afdrukversie

+- Tv-Digitaal.info (https://tv-digitaal.info)
+-- Forum: Toogpraat (https://tv-digitaal.info/Forum-Toogpraat)
+--- Forum: Toogpraat (https://tv-digitaal.info/Forum-Toogpraat--9)
+--- Topic: Verzonden berichten terugtrekken binnenkort ook mogelijk in Facebook Messenger (/Thread-Verzonden-berichten-terugtrekken-binnenkort-ook-mogelijk-in-Facebook-Messenger)Verzonden berichten terugtrekken binnenkort ook mogelijk in Facebook Messenger - master-magic - 06-02-2019

Facebook heeft bekend gemaakt dat het binnenkort mogelijk gaat worden om reeds verzonden berichten terug te trekken. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om een verzonden bericht binnen 10 minuten na verzending te verwijderen. Ontvangers van een bericht dat is teruggetrokken krijgen de melding te zien dat het bericht is verwijderd.

Er gingen al langer geruchten dat Facebook aan de functie voor Facebook Messenger werkte. Facebook heeft deze geruchten dinsdag officieel bevestigd. Wanneer de nieuwe functie uitgerold gaat worden is nog niet bekend.

WhatsApp, eveneens onderdeel van Facebook, biedt al geruime tijd de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken. Dankzij deze functie is het mogelijk om bijvoorbeeld berichtjes terug te trekken die naar de verkeerde persoon zijn verzonden of waarin een grote fout is gemaakt.


RE: Verzonden berichten terugtrekken binnenkort ook mogelijk in Facebook Messenger - natte - 06-02-2019

dit wordt veel gebruikt in wa