Tv-Digitaal.info
Telenet overspoeld door mensen die Play Sports opzeggen - Afdrukversie

+- Tv-Digitaal.info (https://tv-digitaal.info)
+-- Forum: Digitale Aanbieders (https://tv-digitaal.info/Forum-Digitale-Aanbieders)
+--- Forum: Telenet (https://tv-digitaal.info/Forum-Telenet)
+---- Forum: nieuwsberichten (https://tv-digitaal.info/Forum-nieuwsberichten--91)
+---- Topic: Telenet overspoeld door mensen die Play Sports opzeggen (/Thread-Telenet-overspoeld-door-mensen-die-Play-Sports-opzeggen)Telenet overspoeld door mensen die Play Sports opzeggen - master-magic - 21-03-2020

Telenet wordt overspoeld door mensen die betaalzender Play Sports willen opzeggen. De sportzender kost 24,95 euro per maand voor klanten die al een telefoon- of internetabonnement bij de telecomoperator hebben, maar kan door de coronacrisis voorlopig geen live sport meer aanbieden.

Wie vandaag zijn abonnement op betaalzender Play Sports probeert op te zeggen, is er waarschijnlijk al mee geconfronteerd: makkelijk gaat dat niet. Op de website van Telenet krijgen klanten die de dienst willen stopzetten, een foutmelding. “Je aanvraag kan niet automatisch verwerkt worden.”

De telecomoperator heeft door de coronacrisis ook al zijn verkooppunten moeten sluiten, waardoor alle aanpassingen aan abonnementen via de telefonische klantendienst moeten gebeuren. Alleen is het geduld oefenen door de vele klanten met een gelijkaardige vraag. “Door drukte kan het langer duren vooraleer we u kunnen helpen”, klinkt het door de telefoon.

“Dit is een logisch gevolg van de stopzetting van de sportcompetities”, vertelt woordvoerster Isabelle Geeraerts van Telenet. “Wij hopen uiteraard dat de abonnees die nu afhaken, hun abonnement weer activeren zodra de crisis is gaan liggen. In de tussentijd blijven we op Play Sports wel eigen programma’s zoals Hoogvliegers of T1 uitzenden, maar we begrijpen uiteraard dat dit niet is waar de gemiddelde sportfan een abonnement voor genomen heeft.”