Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Play & Play More
Vanaf 1 april 2018 kijk je ook tv in deze landen
Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte en het Franse gedeelte van Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Madeira en de Azoren), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje en Canarische Eilanden, Tsjechië, Vaticaan, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar) en Zweden.

Opgelet: Je kan niet live kijken in Andorra, Isle of Man, Guernsey, Jersey, Zwitserland en alle andere niet-EU-landen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
een aflevering van Thuis van 25 minuten is een 312MB mobiele data
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
(08-02-2018, 19:53)master-magic schreef: Telenet maakt het mogelijk dat klanten via 3g en 4g live tv kunnen kijken via Yelo Play. Dat is nu alleen in België, maar de dienst zal vanaf 1 april werken in de hele Europese Unie, zo laat het bedrijf weten.

Om te voorkomen dat klanten ongemerkt overschakelen van wifi op mobiel netwerk, geeft de app de eerste keer een melding als de app overschakelt op 3g of 4g, meldt Telenet. Bovendien is de functie uit te zetten. Live tv kijken kost ongeveer 12,5MB per minuut. Een aflevering van een tv-serie van 25 minuten komt daardoor uit op 312MB.

Alle tv-zenders in het basispakket werken overal in België, maar bepaalde films van bijvoorbeeld BBC en Fox werken alleen via de eigen internetverbinding. Telenet laat bovendien klanten alleen op de eigen verbinding naar zelf ingestelde opnames kijken. Het instellen van opnames werkt uiteraard wel via de Yelo Play-app voor iOS en Android. Vanaf 1 april is het mogelijk om de tv-zenders in de hele Europese Unie te bekijken. De dienst werkt via beide apps en via de site van de streamingdienst.

wat is het nu thuis vlaanderen belgie of europa
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
series maart 2018 op play more :

mr mercedes (Sony) vanaf 4 maart
 
barry (HBO) premiere in de nacht van 25 op 26 maart

silicon valley s5 (HBO) premiere in de nacht van 25 op 26 maart

billions s3  premiere in de nacht van 26 op 27 maartseries april 2018 op play more

westworld s2 (HBO) premiere in de nacht van 22 op 23 april

siren (Disney) premiere in de nacht van 31 maart op 1 april
Antwoord
(10-02-2018, 14:36)zorro123 schreef: series maart 2018 op play more :

mr mercedes (Sony) vanaf 4 maart
 
barry (HBO) premiere in de nacht van 25 op 26 maart

silicon valley s5 (HBO) premiere in de nacht van 25 op 26 maart

billions s3  premiere in de nacht van 26 op 27 maartseries april 2018 op play more

westworld s2 (HBO) premiere in de nacht van 22 op 23 april

siren (Disney) premiere in de nacht van 31 maart op 1 april

westworld S2 lijkt me leuk, heb de eerste serie ook gevolgd, ziet goed in elkaar.
en silicon Valley, al vond ik vorig seizoen wat langdradig en saai worden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
'Six Feet Under', 'True Blood' en 'American Beauty'-bedenker Alan Ball is terug met een nieuwe tv-reeks! 'Here and Now' is een provocerende en donkerkomische meditatie over de polariserende krachten die de dienst uitmaken in de hedendaagse Verenigde Staten, ervaren door een progressieve multi-etnische en een moslimfamilie.

In de hoofdrollen schitteren Oscar- en Golden Globe-winnaars Tim Robbins en Holly Hunter.

In 'Here and Now' volgen we het multi-raciale gezin van Greg, een professor filosofie, en Audrey, een advocate, hun dochter en hun drie geadopteerde kinderen uit Vietnam, Liberia en Colombia. Dit lijkt op het eerste zicht een perfect gezinnetje. Maar onderhuids borrelen er een heleboel frustraties en problemen. Op een dag neemt plots één van de kinderen dingen waar die niemand anders ziet. Is het een mentale ziekte? Of iets helemaal anders?

Over Alan Ball

Alan Ball is één van de succesvolste Amerikaanse schrijvers, producers en regisseurs van het moment. Hij won een Oscar en Golden Globe voor 'American Beauty', een Emmy voor 'Six Feet Under' en hij is het meesterbrein achter de hitserie 'True Blood'. Ball is ook één van de producers van de actieserie 'Banshee'.

Over Holly Hunter

De Amerikaanse actrice Holly Hunter verwierf in 1993 wereldfaam met haar rol van Ada in de filmklassieker 'The Piano'. Hunter won voor haar verbluffende vertolking alle belangrijke filmprijzen: Oscar, Golden Globe, BAFTA en ze werd op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot Beste Actrice. In hetzelfde jaar werd ze bovendien genomineerd voor nog een tweede Oscar, voor haar prestatie in 'The Firm'. Hunter schitterde onlangs nog in de superheldenboksmatch 'Batman v Superman: Dawn of Justice' en de Oscargenomineerde komedie 'The Big Sick'.

Over Tim Robbins

Tim Robbins is een Amerikaanse acteur die zijn grote doorbraak maakte in de Kevin Costner-klassieker 'Bill Durham'. Daarna bouwde hij een indrukwekkende carrière uit met Oscartriomf voor zijn rol in 'Mystic River', Golden Globe-genomineerde vertolkingen in 'The Player' en 'Bob Roberts' en dé publiekslieveling nummer 1 'The Shawshank Redemption'. Ook achter de camera wist Robbins zich al te onderscheiden met o.a. het Oscargenomineerde 'Dead Man Walking'.

Over HBO & Play More

Play More is 'Home of HBO' in Vlaanderen. Hofleverancier van alle nieuwe HBO-series, zeg maar. Je ziet de allernieuwste HBO-toppers en volledige seizoenen alleen maar op en in Play More. HBO is een van de succesvolste Amerikaanse televisienetwerken met prestigieuze en megapopulaire tv-series als 'Game of Thrones', 'Big Little Lies' en 'Westworld'. Natuurlijk vind je Play More in je tv-theek. Maar voor al die straffe films en beklijvende series kan je ook terecht op 6 Play More tv-kanalen.

'Here and Now', te zien op Play More vanaf maandag 12 februari, iedere maandag een nieuwe aflevering om 3.00 uur op Play More Series en in de TV-theek.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
In de schitterende dramedy 'Insecure' draait alles rond Issa en Molly, twee jonge vrouwen uit Los Angeles die worstelen met hun leven – zowel privé als zakelijk – en uitzoeken wat het betekent om een Afrikaans-Amerikaanse vrouw te zijn.

'Insecure' seizoen 3
Vanaf 13 augustus

Elke maandagnacht om 4.30 uur op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

Hoofdrolspeelster Issa Rae groeide de laatste jaren uit tot een fenomeen in de VS. Ze schreef de bestseller 'The Misadventures of Awkward Black Girl', heeft een megasuccesvol YouTube-kanaal, haalde Forbes' 30 under 30-lijst én heeft met 'Insecure' haar eerste Emmy-nominatie te pakken!

Synopsis
Issa probeert nog steeds uit te maken wat ze van het leven verlangt, Molly tracht haar leven op de rails te krijgen en Lawrence moet enkele obstakels overwinnen.

'Star Wars: The Last Jedi'
Vanaf 25 augustus

Première op 25/8 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

'It's time for the Jedi to end.' BAM! Geen uitspraak van Kylo Ren, maar wel van dé Jedi onder de Jedi’s: Luke Skywalker! De start ook van een emotioneel, spectaculair en episch SF-avontuur. De achtste film in de Star Wars-franchise nestelt zich moeiteloos tussen de beste films uit de reeks met ontroerende Jedi-trainingen, machtige showdowns, indrukwekkende lightsabergevechten, spannende space-battles, exotische creaturen, verrassende plotwendingen en hartverscheurende momenten. Een grand cru Star Wars!

Synopsis
Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit.

'Coco'
Vanaf 18 augustus

Première op 18/8 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Instantklassieker! Elke nieuwe Pixarfilm is een gebeurtenis om naar uit te kijken en met deze 'Coco' bewijst de animatiestudio dat ze zelfs de dood kunnen verpakken in een familievriendelijke cartoon. Coco is een emotionele rollercoaster met fantastische kleuren, prachtige muzieknummers, ontroerende personages, hilarische sidekicks en een hartverscheurend verhaal dat niemand onberoerd laat. Een magische stukje cinema voor de hele familie. Ga dit zien!

Synopsis
Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens de jaarlijkse Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de wereld van de doden.

'Mr. Mercedes' seizoen 2
Vanaf 23 augustus

Elke donderdagnacht om 3.00 uur op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

Een serie gebaseerd op een boek van Stephen King? Nu hebben we je aandacht, niet? Terecht, want 'Mr. Mercedes' is een nieuw meesterwerk ontsproten uit het brein van één van de succesvolste schrijvers ooit. Deze titel staat helemaal bovenaan in het lijstje van ‘The Master of Mystery’, die andere bijnaam van King. Seizoen 1 werd een doorslaand succes, seizoen 2 brengt meer van hetzelfde: een mysterieus misdaadverhaal gekruid met horrorelementen, een fantastische cast en een griezelige psychopaat.

Synopsis
Een psychopathische moordenaar beschimpt een gepensioneerde detective met een reeks van moorden en lugubere e-mails.

'Kingsman: the Golden Circle'
Vanaf 11 augustus

Première op 11/8 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Move over Bond, hier is Eggsy! 'The Golden Circle' is het 'R-rated' vervolg op dé verrassingshit van 2015. Net als in de eerste film krijgt de kijker een opeenvolging van halsbrekende achtervolgingen, over the top actie, beenharde conflicten, adembenemende stunts, cartooneske personages en een resem topacteurs in de maag gesplitst. Het levert entertainende, hilarische én spectaculaire spionagecinema op. Denk aan James Bond op steroïden. Als toetje krijg je ook nog een waanzinnig grappige bijrol van Elton John!

Synopsis
Eggsy en Merlin vertrekken naar de Verenigde Staten, wanneer bij een aanslag het hoofdkwartier van de 'Kingsman' wordt verwoest. Daar aangekomen ontdekken ze een Amerikaanse variant van hun organisatie: 'Statesman'.

'Ballers' seizoen 4
Vanaf 13 augustus

Elke maandagnacht om 4.00 uur op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

De grootste filmster van deze planeet in één van de populairste HBO-series van het moment. Dwayne 'The Rock' Johnson trakteert je met 'Ballers' op een half uurtje puur entertainment over het leven van een aantal voormalige American Footballhelden in het paradijselijke en zonovergoten Miami. Denk aan blinkende bolides, fantastische feestjes en bloedmooie babes. Work hard, play hard. Maar dan vooral het laatste.

Synopsis
Spencer en Joe storten zich op de sportwereld van Los Angeles op zoek naar nieuwe klanten en mogelijkheden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
wooow ! bedankt infomatie programma ....  Big Grin
Fans Telenet tv en DVB-T  Ik ben Sven Buyle (Vroeger noemt Bullssatv )  ---> Facebook Sven Bulls

Ik hou van Franse zender,Nederlandse zender,Engelse Zender,Duitse Zende en Nieuws zender 
Antwoord
Ziet er goed uit master jij weet meer dan die mannen
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord