Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4kuniverse volwaardige 4k zender via Hotbird
#1
4KUniverse zendt vanaf 1 november uit op de Hotbird-satelliet op 13 graden oost. Satellietkijkers kunnen echter niet naar de zender kijken. Het gaat om een gecodeerd aanvoersignaal.

Dit aanvoersignaal is bestemd voor televisie-aanbieders in Europa, het Midden Oosten en Noord-Afrika die 4KUniverse op eigen netwerken willen gaan aanbieden. 4KUniverse komt ook voor Nederlandse televisie-aanbieders beschikbaar. Nederlandse bezitters van 4K Ultra HD-beeldschermen kunnen voor een bedrag van rond de 8 euro per maand ook toegang tot een IPTV-stream van 4KUniverse krijgen. De zender werd vandaag op televisiebeurs MICOM in het Franse Cannes aangekondigd.

Volwaardig Ultra HD

4KUniverse heeft een 24/7 programmering. De meeste programma’s zijn volwaardig 4K Ultra HD. In ieder geval programma’s die primetime uitgezonden worden, zijn in volwaardige UHD-beeldkwaliteit te zien. De nieuwe zender gaat in de nieuwste technologische normen uitzenden. Dit is inclusief HDR en HLG. Dit betekent dat oudere Ultra HD-televisies 4KUniverse niet goed kunnen weergeven. Het programma-aanbod bestaat uit films, series, documentaires en sport.Canal Digitaal  aan consumenten een UHD-zenderaanbod aan. Het is niet bekend of deze aanbieders 4KUniverse op termijn gaan doorgeven.
Antwoord
#2
met een gecodeerde zender zijn we niks als we er geen sat kaart voor kunnen kopen, weer totaal bericht waar geen nieuws voor nodig is,
binnen enkele maanden hoor je niks meer over deze zender.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
of mischien juist wel zie insight tv en indertijd hd+ zender van exqi
Antwoord
#4
(19-10-2018, 07:23)natte schreef: of mischien juist wel zie insight tv en indertijd hd+ zender van exqi

voor insight is er een kaart beschikbaar, via HD+,
voor die op hotbird is er geen kaart beschikbaar, zijn we niks mee.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#5
wat niet is kan nog komen zeggen ze hier
Antwoord