Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alpha-versie van Kodi 18.0 verschijnt voor de Xbox One
#1
Kodi 18.0-alpha1 is verschenen voor de Xbox One. De app voor Microsofts console bevat veel functionaliteit die ook aanwezig is in de Windows 10-versie van de software, waaronder de mogelijkheid om add-ons te draaien.

De komst van Kodi naar de Xbox werd door gebruikers in verschillende Europese landen op Reddit opgemerkt en is bevestigd door Windows Central. Het Kodi-team heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de release en voorlopig gaat het om een alpha-versie van Kodi 18.0. Het is een Universal Windows Platform-app die op meerdere Microsoft-platformen functioneert.

De app heeft de mogelijkheid om add-ons te draaien. De aanwezigheid van een grote hoeveelheid add-ons is een belangrijke reden waarom Kodi populair is. Daarnaast komt met de app dvr-functionaliteit binnen handbereik van Xbox-gebruikers, zo tekent Windows Central aan.

Kodi is een gratis en opensource mediaspeler die is ontstaan uit XBMC, wat stond voor XBox Media Center. De software wordt ontwikkeld door de XBMC Foundation.

Update: Het Kodi-team heeft een artikel over de release gepubliceerd. Een deel van het team begon al in december 2016 in het geheim, samen met Microsoft-medewerkers, aan de ontwikkeling van een uwp-app. Afgelopen november werd de uwp-code met die Kodi-code samengevoegd. Voorlopig is de netwerkondersteuning beperkt tot nfs://-shares en toegang tot de blu-raydrive of externe opslag is nog niet mogelijk. Daarnaast kunnen er problemen optreden bij bepaalde Python-modules van add-ons.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
De meest gebruikte mediaspeler KODI is vanaf nu ook op spelconsole Xbox One te gebruiken. Hierdoor herleven voor velen oude tijd. KODI, toen nog XBMC geheten, was eerder al op de eerste generatie Xbox te gebruiken.

KODI staat bekend om de vele mogelijkheden die het al mediaspeler biedt. Hieronder bevinden zich ook online mogelijkheden. Deze zijn door het installeren van add-ons voor gebruikers beschikbaar. Ook bij de Xbox One zijn deze add-ons niet voorgeinstalleerd. In Nederland zijn mediaspelers voorzien van KODI met voorgeïnstaleerde add-ons waarmee illegaal naar onder meer videocontent gekeken kan worden illegaal. Stichting BREIN is actief bezig met de opsporing van verkoop van voorgeïnstaleerde mediaspelers.

App

KODI is op Xbox One via een app beschikbaar. Deze is gratis in de Xbox App Store van Microsoft beschikbaar. Na installatie wordt de spelconsole een krachtige mediaspeler ie vrijwel alle bestandsvormen voor video en geluid kan weergeven.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
Heb gisteren nog update kodi. 17.7 gedaan. Laatste keer kyrtoc versie. Vind eerlijk gezegd layout geen verbeyering.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
Update ik heb terug 14. 5 geplaatst.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord