Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple en Amazon in strijd distributierechten James Bond
#1
De strijd om de distributierechten van James Bond-films krijgt de komende maanden een extra dimensie. Naast gevestigde Amerikaanse filmhuizen nemen ook Apple en Amazon deel aan de strijd.

Met name voor Apple is de strijd om de distributierechten van de films van de Britse geheime agent James Bond belangrijk. Het bedrijf wil op deze manier een ingang de filmindustrie van Hollywoord krijgen. De distributierechten van James Bond zijn weer op de markt nadat een eerdere overeenkomst met Sony na de laatst verschenen James Bond-film Spectre afliep. Deze film bracht wereldwijd rond de achthonderd miljoen euro op.

Miljardendeal

Om de distributierechten voor de komende jaren in bezit te krijgen moet veel geld betaald worden. Wat de uiteindelijke uitkomst van de biedingstrijd wordt, kan op dit moment nog niet gezegd worden. Analisten verwachten dat de distributierechten rond de vijf miljard euro kunnen gaan opbrengen. Naast Apple en Amazon bieden ook Amerikaanse filmhuizen als Sony, MGM en 21th Century op de distributierechten. Maar de grootste kanshebbers zijn Apple, Amazon en Warner Bros. De drie bedrijven zouden volgens ingewijden allen een vrijwel gelijk bedrag voor de distributierechten willen betalen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
het wordt zo versnipperd allemaal dat niemand nog kan volgen
Antwoord